Strandvakantie Marokko

Marokko

Strandvakantie in Marokko: de beste bestemmingen

Strandvakantie Marokko

Aan de lange kuststrook van Marokko liggen een aantal ultieme strandbestemmingen. Hier geniet u van het mediterrane klimaat en de geurige Marokkaanse keuken. Met zwoele zomers en zachte winters is het aan de Atlantische Oceaan het hele jaar door goed vertoeven. De uitgestrekte stranden en Arabische sferen nodigen uit tot lange ontspannende dagen op het strand. De enthousiaste bevolking en gunstige tarieven zorgen ervoor dat u zich tijdens een strandvakantie in Marokko als een koning te rijk mag voelen.

Een mozaïek aan strandbestemmingen in Marokko

Met een kustlijn van meer dan 1500 kilometer is een strandvakantie in Marokko een garantie voor een veelzijdig aanbod. De grote havenstad Casablanca is de klassieke Marokkaanse trekpleister met een mengelmoes van het traditionele leven en veel moderniteit. Het vriendelijke kustplaatsje Essaouira is kleinschaliger en heeft een gemoedelijke sfeer. De bedrijvigheid van Tanger is aanstekelijk. De Marokkaanse kust biedt zoveel variatie dat er voor iedereen een strandvakantie tussen zit.

Deze Afrikaanse kuststeden zijn vlot te bereiken. U vliegt er vanuit Nederland in 3,5 uur naar toe. Zowel Tanger als Casablanca hebben een eigen vliegveld en kunt u zonder overstap vanaf Schiphol bereiken. Kiest u voor een ander vliegveld, dan brengt een taxi u vlug naar uw eindbestemming.

Tijdens uw strandvakantie in Marokko hoeft het u aan niets te ontbreken. Tussen het uitgebreide aanbod aan vakantiehuizen en appartementen vindt u gemakkelijk uw droomhuisje. Kiest u voor een zwembad in de tuin, of liever voor een inbegrepen ontbijtje? Er zijn genoeg mogelijkheden voor een zorgeloos verblijf aan het strand of in de stad.

De plaatselijke bevolking helpt u graag bij het boeken van dagtrips. Bijvoorbeeld naar de Sous-vallei met de bekende geiten die u in de bomen ziet klimmen. Of ga op een onvergetelijke kamelentocht met overnachting in de woestijn. Bezoek ook de ksar van Aït-Ben-Haddou, een Berbers dorp met karakteristieke architectuur, waar Hollywoodfilms en series zijn opgenomen zoals The Mummy en Game of Thrones.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Marokko Novasol Vakantiehuizen in Marokko TripAdvisor Vakantiehuizen in Marokko Casamundo Vakantiehuizen in Marokko DanCenter Vakantiehuizen in Marokko Inter Chalet Vakantiehuizen in Marokko dansommer Vakantiehuizen in Marokko HomeAway Vakantiehuizen in Marokko Interhome Vakantiehuizen in Marokko 9flats.com Vakantiehuizen in Marokko HouseTrip Vakantiehuizen in Marokko Belvilla Vakantiehuizen in Marokko Montagne Vacances Vakantiehuizen in Marokko Only-apartments Vakantiehuizen in Marokko Migoa Vakantiehuizen in Marokko

Ontdek andere interessante bestemmingen