Marokko stedentrip

Marokko

Stedentrip in Marokko: de beste bestemmingen

Marokko stedentrip

Waar denkt u aan bij een stedentrip naar Marokko? Schier oneindige soeks, kronkelende kleine steegjes en prachtig gedecoreerde moskeeën en paleizen? Exotische lekkernijen, muntthee en eeuwenoude culturen? U kunt dit alles inderdaad vinden in Marokkaanse steden, maar er is nog zoveel meer. Een weekendje weg naar Marokko heeft u ontzettend veel te bieden.

Van oude soeks tot moderne musea: verken Marokko's diverse steden!

Voordat u een stedentrip naar Marokko plant, bedenkt u eerst het beste waar u naar op zoek bent. Als u hunkert naar traditie, prachtige Midden-Oosterse architectuur en eeuwenoude soeks, doet u het beste de steden in het binnenland aan. Marrakesh, Meknes en Fez zijn bezaaid met oude paleizen en moskeeën, en bieden dagenlang wandelplezier terwijl u verdwaalt in het labyrint van honderden steegjes.

Als u behoefte heeft aan een pauze neemt u een traditionele muntthee in een café, of bezoekt u een heus badhuis (hamam). 's Avonds kunt u een hapje eten op de vele levendige marktpleinen en een waarzegger bezoeken, voor u zich terugtrekt in uw comfortabele vakantiewoning. De mix van Afrikaanse en Arabische invloeden zorgen voor een onvergetelijke zintuiglijke ervaring!

Om Marokko's recentere culturele geschiedenis te ervaren doet u het beste de kuststeden aan, zoals Casablanca, Rabat en Tanger. Geniet van de prachtige koloniale architectuur en het moderne aanbod aan restaurants, kunst en films, en ontdek het nachtleven van het kosmopolitische Casablanca. Neem een cocktail met uitzicht over de stad, en bezoek de prachtige stranden voor een duik in zee of een heuse surfsessie!

Of u nu kiest voor een moderne kuststad of de meer traditionele steden in het binnenland, Marokko zal u betoveren met haar duizelingwekkende mix van culturen. Het warme klimaat, de hoge veiligheid en lage prijzen maken dat uw stedentrip naar Marokko onvergetelijk zal zijn!

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Marokko Wimdu Vakantiehuizen in Marokko Novasol Vakantiehuizen in Marokko TripAdvisor Vakantiehuizen in Marokko Casamundo Vakantiehuizen in Marokko DanCenter Vakantiehuizen in Marokko Inter Chalet Vakantiehuizen in Marokko dansommer Vakantiehuizen in Marokko HomeAway Vakantiehuizen in Marokko Interhome Vakantiehuizen in Marokko 9flats.com Vakantiehuizen in Marokko HouseTrip Vakantiehuizen in Marokko Belvilla Vakantiehuizen in Marokko Montagne Vacances Vakantiehuizen in Marokko Only-apartments Vakantiehuizen in Marokko Migoa Vakantiehuizen in Marokko

Ontdek andere interessante bestemmingen