Malta zomervakantie

Malta

Zomervakantie op Malta: de beste bestemmingen

  • Saint Julian's
  • Sliema
  • Valletta
  • Mellieħa
  • Buġibba
  • San Pawl il-Baħar
Malta zomervakantie

Tijdens een zonvakantie op Malta beleeft u een onvergetelijke tijd op dit kleine eilandje in de Middellandse Zee. In een vakantiehuisje op Malta leeft u als tijdelijke eilandbewoner te midden van de rijke cultuur en de eeuwenoude rotsformaties die overal in het land te vinden zijn. Bezoek de prachtige kleine dorpjes, trek er sportief opuit of luier lekker aan een van de stranden.

Beleef een onvergetelijke zonvakantie op Malta

Malta geniet van een Middellandse Zeeklimaat waardoor het er in de zomer heerlijk warm is en in de winter ook nooit echt koud wordt. 's Zomers wordt de lucht bovendien afgekoeld door een aangenaam zeebriesje. Als u tijdens de zomervakantie naar Malta reist, bent u verzekerd van warm weer, veel zon en vrijwel geen regen.

Tijdens uw zonvakantie op Malta is het natuurlijk fijn om veel tijd buiten door te brengen. Als cultuurliefhebber kunt u uiteraard genieten van de vele musea, zoals in de hoofdstad Valletta, maar ook in het Maltese landschap vindt u verscholen graftombes, oude rotsformaties en overblijfselen van de vele veldslagen en historische belegeringen die het eiland heeft gekend.

Tijdens uw verblijf op het eiland kunt u genieten van talloze unieke dorpsfeesten. In het voormalige vissersdorp Sliema aan de noordoostkust van Malta vinden in juli bijvoorbeeld feesten ter ere van het Heilig Hart plaats. In augustus kunt u hier het feest van Stella Maris bijwonen.

Uw bezoek aan oude traditionele dorpen kunt u aanvullen met sportievere activiteiten. De steile rotsformaties in Mellieha lenen zich bijvoorbeeld uitstekend voor beginnende en gevorderde klimmers. Als u van duiken houdt, bezoek dan een van de talloze duiklocaties rond St. Paul's bay, zoals bij Bugibba.

Tijdens uw zonvakantie op Malta kunt u ook een mooie boottocht maken naar de andere twee eilanden van de Maltese archipel, het vrijwel onbewoonde Comino en het mooie Gozo, met zijn kenmerkende kalkstenen huisjes en prachtige duikplekken.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen op Malta Novasol Vakantiehuizen op Malta TripAdvisor Vakantiehuizen op Malta Casamundo Vakantiehuizen op Malta DanCenter Vakantiehuizen op Malta Inter Chalet Vakantiehuizen op Malta dansommer Vakantiehuizen op Malta HomeAway Vakantiehuizen op Malta Interhome Vakantiehuizen op Malta 9flats.com Vakantiehuizen op Malta HouseTrip Vakantiehuizen op Malta Belvilla Vakantiehuizen op Malta Montagne Vacances Vakantiehuizen op Malta Only-apartments Vakantiehuizen op Malta Migoa Vakantiehuizen op Malta

Ontdek andere interessante bestemmingen