Strandvakantie Maleisië

Maleisië

Strandvakantie in Maleisië: de beste bestemmingen

Strandvakantie Maleisië

Tijdens een strandvakantie in Maleisië kunt u op vele plekken genieten van helderblauw water, tropische palmbomen en witte stranden. Dit land ligt in het zuidoosten van Azië en bestaat uit twee afzonderlijke delen, gescheiden door de Zuid-Chinese Zee. In het veelzijdige Maleisië vindt u vele prachtige kleine eilandjes. De kleurrijke onderwaterwereld trekt veel duikliefhebbers aan. Dankzij het tropisch regenwoudklimaat liggen de temperaturen hier het hele jaar door hoog zodat u altijd kunt genieten van een heerlijke strandvakantie.

De tropische zandstranden van Maleisië verkennen

Wilt u na het relaxen op het strand ook graag actief bezig zijn? Dan is het eiland Langkawi, aan de westkust van Maleisië, wat voor u. Op de helderwitte zandstranden langs de Langkawi Bay geniet u van de zon en zijn de snorkelmogelijkheden fantastisch. Kies voor een vakantiewoning direct aan het strand om 's ochtends na het ontbijt gelijk uw handdoek te kunnen spreiden op het zachte zand. Langkawi heeft ook een dichtbegroeide jungle waar u avontuurlijke wandelingen kunt maken.

De meeste reizigers verblijven tijdens een strandvakantie in Maleisië in Pantai Cenang, een gezellig en sfeervol gebied in het westen van Langkawi. Hier heeft u ook een ruime keus aan vakantiewoningen. Langs de hoofdstraat liggen vele leuke winkeltjes en er lopen diverse zandpaden richting het strand. Hier kunt u talloze wateractiviteiten beoefenen zoals parasailen en jetskiën. Kies een van de strandstoelen uit om lekker te relaxen en bestel een drankje of een hapje eten bij een van de restaurantjes en barretjes.

Aan de noordwestzijde van Maleisië ligt het multiculturele eiland Penang, ook wel de 'parel van de Oriënt' genoemd. Op dit eiland wonen zowel bewoners van Chinese, Indiase als van Maleisische afkomst en hier hangt een echte Aziatische sfeer. In de hoofdstad Georgetown staan vele kleurrijke tempels. Op Penang liggen meerdere prachtige stranden, voornamelijk aan de noordelijke en oostelijke zijde. Vanuit een van de vakantieappartementen in Penang geniet u optimaal van uw strandvakantie in Maleisië.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Maleisië Novasol Vakantiehuizen in Maleisië TripAdvisor Vakantiehuizen in Maleisië Casamundo Vakantiehuizen in Maleisië DanCenter Vakantiehuizen in Maleisië Inter Chalet Vakantiehuizen in Maleisië dansommer Vakantiehuizen in Maleisië HomeAway Vakantiehuizen in Maleisië Interhome Vakantiehuizen in Maleisië 9flats.com Vakantiehuizen in Maleisië HouseTrip Vakantiehuizen in Maleisië Belvilla Vakantiehuizen in Maleisië Montagne Vacances Vakantiehuizen in Maleisië Only-apartments Vakantiehuizen in Maleisië Migoa Vakantiehuizen in Maleisië

Ontdek andere interessante bestemmingen