Huwelijksreis Malediven

Malediven

Huwelijksreis op de Malediven: de beste bestemmingen

  • Hulhumale
  • Malé
  • Noord-Ari-atol
  • Kaafu-atol
  • Malé Eiland
Huwelijksreis Malediven

De eilandengroep Malediven ligt in de Indische Oceaan en staat bekend om de tropische witte zandstranden en helderblauwe zee. Tijdens een huwelijksreis naar de Malediven geniet u samen in luxe op de romantische eilanden. Laat u bijvoorbeeld samen met uw partner masseren na een prachtige dag op het strand. Ga zeker samen het kleurrijke onderwaterleven verkennen. Tussen het snorkelen door kunt u samen met uw wederhelft picknicken op een van de haast verlaten stranden.

Ontspannen tijdens uw huwelijksreis naar de Malediven

Het grootste en populairste eiland van de Malediven is Malé-eiland. Hier vindt u een ruim aanbod aan luxueuze vakantiehuizen die zich uitsteken lenen voor de meest romantische vakantie van uw leven. Ga zeker een keer samen onder de sterren dineren tijdens uw huwelijksreis naar de Malediven.

Ook kunt u een romantische boottocht maken tijdens zonsondergang waarbij u aan boord geniet van een glas champagne en heerlijke amuses. Op Malé-eiland ligt ook de gelijknamige hoofdstad van de Malediven, Malé. Hier kunt u heerlijk een dagje rondwandelen langs verschillende bezienswaardigheden om zo in aanraking te komen met de lokale cultuur.

Breng de rest van uw huwelijksreis bijvoorbeeld door op het eiland Hulhumale in een van de strandhuizen waar u samen met uw geliefde geniet van de zon op een stukje privéstrand. Op Hulhumale kunt u met uw partner aan vele activiteiten deelnemen. Maak bijvoorbeeld een rondvaart op een boot met een glazen bodem.

Zonder nat te worden kunt u het prachtige kleurrijke onderwaterleven aanschouwen. Om een goede indruk te krijgen van al het moois dat de Malediven te bieden hebben kunt u ook gaan eilandhoppen. Dit kan per speedboat of romantisch in een ruim zeiljacht.

Het Noord-Ari-atol telt talloze eilandjes en is een ideaal watersportgebied. Duiken is hier doorgaans de favoriete bezigheid maar ook waterskiën, zeilen en surfen zijn populaire tijdsverdrijven. Bezoek hier samen met uw partner zeker het romantische ovaalvormige Bathala-eiland dat volledig omgeven wordt door een schitterend zacht zandstrand.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen op de Malediven Wimdu Vakantiehuizen op de Malediven Novasol Vakantiehuizen op de Malediven TripAdvisor Vakantiehuizen op de Malediven Casamundo Vakantiehuizen op de Malediven DanCenter Vakantiehuizen op de Malediven Inter Chalet Vakantiehuizen op de Malediven dansommer Vakantiehuizen op de Malediven HomeAway Vakantiehuizen op de Malediven Interhome Vakantiehuizen op de Malediven 9flats.com Vakantiehuizen op de Malediven HouseTrip Vakantiehuizen op de Malediven Belvilla Vakantiehuizen op de Malediven Montagne Vacances Vakantiehuizen op de Malediven Only-apartments Vakantiehuizen op de Malediven Migoa Vakantiehuizen op de Malediven

Ontdek andere interessante bestemmingen