Mallorca zomervakantie

Majorca

Zomervakantie in Mallorca: de beste bestemmingen

Mallorca zomervakantie

Mallorca is niet voor niets een van de meest populaire vakantie-eilanden van de Middellandse Zee. Het pronkt met de mooiste zandstranden van Spanje. Voor iedere voorkeur is er wel een strand te vinden. Mallorca is zo groot dat er genoeg rustige plekjes zijn. Gezinnen, feestbeesten en fiets- en wandelaars komen allemaal aan hun trekken op Mallorca.

Een actieve vakantie of zonvakantie op Mallorca?

Als u op zoek bent naar ontspanning kunt u op Mallorca hele dagen op het strand liggen bakken. Heeft u liever een actieve vakantie? Maak dan gebruik van de prachtige fiets- en wandelroutes die het eiland rijk is. Tijdens de zomervakantie bent u op Mallorca verzekerd van hoge temperaturen en zinderende zomernachten. In het voorjaar en de herfst staat de natuur in volle pracht en is de zon minder fel.

Mallorca staat bekend als feesteiland. Vooral aan Playa de Palma gaat het er wild aan toe. Het 10 km lange zandstrand trekt de meeste vakantiegangers en ligt vlak bij de sfeervolle hoofdstad Palma de Mallorca. Zo ligt u binnen de kortste keren vanaf het vliegveld op uw handdoekje aan het strand. Vooral in El Arenal valt er veel te beleven. Bezoek bijvoorbeeld het waterpretpark Aqualand El Arenal tijdens uw zonvakantie op Mallorca.

Gezinnen reizen een stukje verder langs de zuidkust naar Cala d'Or. Dit voormalige vissersdorp is uitgegroeid tot populaire vakantiebestemming. In het witte dorp liggen twee prachtige rotsbaaien met zandstrand en u heeft alle voorzieningen bij de hand. De oostkust van Mallorca is een stuk rustiger dan het zuiden. Cala Millor is zowel bij gezinnen als volwassenen die een zorgeloze zonvakantie op Mallorca willen hebben in trek.

Het wilde Tramuntana-gebergte en de uitlopers daarvan is het meest autentieke gedeelte van Mallorca. Wandel door het mooiste dorp van Spanje langs sinaasappelbomen en amandelboerderijen. Het binnenland wordt getekend door karakteristieke molens en traditionele landhuizen. Verblijf zelf op een finca en ervaar de rust van het platteland.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Mallorca Novasol Vakantiehuizen in Mallorca TripAdvisor Vakantiehuizen in Mallorca Casamundo Vakantiehuizen in Mallorca DanCenter Vakantiehuizen in Mallorca Inter Chalet Vakantiehuizen in Mallorca dansommer Vakantiehuizen in Mallorca HomeAway Vakantiehuizen in Mallorca Interhome Vakantiehuizen in Mallorca 9flats.com Vakantiehuizen in Mallorca HouseTrip Vakantiehuizen in Mallorca Belvilla Vakantiehuizen in Mallorca Montagne Vacances Vakantiehuizen in Mallorca Only-apartments Vakantiehuizen in Mallorca Migoa Vakantiehuizen in Mallorca

Ontdek andere interessante bestemmingen