Fietsvakantie Mallorca

Majorca

Fietsvakantie in Mallorca: de beste bestemmingen

Fietsvakantie Mallorca

Het Spaanse eiland Mallorca is de ultieme bestemming voor een fietsvakantie. Het eiland ligt ten oosten van het Spaanse vasteland in de Middellandse Zee. Mallorca, dat vooral bekendstaat om zon en zee, beschikt over fantastische fietsroutes. De infrastructuur op het eiland is uitstekend. U rijdt over mooie wegen, door een prachtige omgeving en in een heerlijk klimaat. Wat wilt u nog meer? Een fietsvakantie op Mallorca is een schitterende ervaring waar u zeker geen spijt van zult krijgen.

Geniet optimaal van Mallorca

Een fietsvakantie op Mallorca geeft u de gelegenheid om optimaal van het eiland te genieten. Fiets over golvende weggetjes langs de typische Mallorcaanse windmolens. Onderweg moet u beslist even stoppen bij een van de bijzondere bouwwerken, zoals het Klooster Lluc of Monti-Sion. U kunt kiezen voor een ontspannen rit of voor een enorme uitdaging. Voor de echte fanatiekelingen zijn er pittige routes aanwezig. Porto Cristo en Cala d'Or zijn prachtige locaties om met de fiets te verkennen.

Dankzij het mediterrane klimaat van Mallorca kunt u het gehele jaar voor een fietsvakantie op het eiland kiezen. De zomers zijn er warm en de winters zijn er zacht. Zelfs in de wintermaanden schijnt de zon gemiddeld al 5 uur per dag. Het is een leuk idee om op uw fietsvakantie op Mallorca in de buurt van Port de Pollenca te fietsen. Hier rijdt u over unieke slingerweggetjes langs velden vol abrikozen- en citrusbomen. Onderweg kijkt u gegarandeerd uw ogen uit.

Gaat de fiets u nog niet hard genoeg? Dan is een motorvakantie op Mallorca misschien meer iets voor u. U rijdt op hoge snelheid door het fraaie afwisselende landschap. Tijdens uw tocht zult u langs idyllische dorpjes komen waar amper toerisme te vinden is. Het is een bijzondere ervaring om door de bergen te rijden, waar het uitzicht werkelijk fenomenaal is. Vergeet niet om af en toe even te stoppen en van een verfrissend drankje te genieten..

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Mallorca Novasol Vakantiehuizen in Mallorca TripAdvisor Vakantiehuizen in Mallorca Casamundo Vakantiehuizen in Mallorca DanCenter Vakantiehuizen in Mallorca Inter Chalet Vakantiehuizen in Mallorca dansommer Vakantiehuizen in Mallorca HomeAway Vakantiehuizen in Mallorca Interhome Vakantiehuizen in Mallorca 9flats.com Vakantiehuizen in Mallorca HouseTrip Vakantiehuizen in Mallorca Belvilla Vakantiehuizen in Mallorca Montagne Vacances Vakantiehuizen in Mallorca Only-apartments Vakantiehuizen in Mallorca Migoa Vakantiehuizen in Mallorca

Ontdek andere interessante bestemmingen