Woonboot Maastricht

Maastricht
Woonboot Maastricht

Het Limburgse Maastricht staat bekend als een van de meest internationale steden van Nederland. Reizigers van over de hele wereld worden aangetrokken door de karakteristieke stad langs de Maas, het aanlokkelijke cultuuraanbod en natuurlijk de bourgondische Maastrichtse horeca. Een verblijf op een woonboot in Maastricht maakt een bezoek aan de Limburgse hoofdstad er alleen maar plezieriger op.

Een unieke belevenis op een woonboot in Maastricht

Het treinstation van Maastricht ligt op wandelafstand van het stadscentrum en is ook per bus makkelijk te bereiken. Aan de westoever van de Maas vindt u het grootste aantal bezienswaardigheden dat Maastricht te bieden heeft. Het stadhuis pronkt op de Markt en wordt omringd door pittoreske bistro's met uiteenlopend aanbod. Verspreid door het stadscentrum treft u verschillende faculteiten van de Universiteit Maastricht aan.

Ook op het bourgondische Vrijthof is het aangenaam toeven. Het centrale plein van Maastricht zit vol met allerlei eet- en drinkgelegenheden. In de zomer is dat plein het decor voor allerlei concerten en optredens in de open lucht, terwijl er in de wintermaanden een gezellige kerstmarkt staat. Voor de shopliefhebbers liggen er heel wat fijne winkels verspreid in de binnenstad, van hippe conceptstores met leuke gadgets tot stijlvolle boetieks met de nieuwste mode. De vele Maastrichtse studentenkroegen completeren de gezellige sfeer in het stadscentrum helemaal.

Een verblijf op een woonboot in Maastricht is erg prettig als u graag op een comfortabele maar originele plek wil overnachten. Gezinnen met kinderen zullen de avontuurlijke omgeving waarderen, terwijl koppels zich in alle rust kunnen terugtrekken. Een woonboot is de perfecte uitvalsbasis voor tripjes naar de onder wandelaars erg populaire Sint-Pietersberg, of de oostelijke Maasoever waar de trendy restaurants, natuurwinkels en originele kledingwinkels als paddenstoelen uit de grond schieten.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Maastricht Novasol Vakantiehuizen in Maastricht TripAdvisor Vakantiehuizen in Maastricht Casamundo Vakantiehuizen in Maastricht DanCenter Vakantiehuizen in Maastricht Inter Chalet Vakantiehuizen in Maastricht dansommer Vakantiehuizen in Maastricht HomeAway Vakantiehuizen in Maastricht Interhome Vakantiehuizen in Maastricht 9flats.com Vakantiehuizen in Maastricht HouseTrip Vakantiehuizen in Maastricht Belvilla Vakantiehuizen in Maastricht Montagne Vacances Vakantiehuizen in Maastricht Only-apartments Vakantiehuizen in Maastricht Migoa Vakantiehuizen in Maastricht

Ontdek andere interessante bestemmingen