Autovakantie Luxemburg

Luxemburg

Autovakantie in Luxemburg: de beste bestemmingen

  • Boevange-Clervaux
  • Wiltz
  • Mondorf-les-Bains
  • Larochette
Autovakantie Luxemburg

Luxemburg is waarschijnlijk niet het eerste land dat in u opkomt bij het plannen van de vakantie. Toch is een autovakantie in Luxemburg een aantrekkelijke optie. Het Groothertogdom ligt niet ver van Nederland vandaan en bestaat uit een gevarieerd landschap. Geniet van de heuvelrijke bosgebieden en de mooie valleien met rivieren en meren. Luxemburg is geschikt als u behoefte heeft aan rust, maar ook voor sportieve activiteiten. Een auto biedt u de mogelijkheid zoveel mogelijk van dit land te zien.

Luxemburg: klein land, grote mogelijkheden

Dat Luxemburg qua oppervlakte een klein land is, wil niet zeggen dat er weinig te beleven valt in dit Groothertogdom. Tijdens uw autovakantie in Luxemburg ontdekt u het grote aantal mogelijkheden voor leuke activiteiten. Maak gebruik van de unieke mix van natuur en cultuur. Het stadje Wiltz in het hart van de Ardennen is hier een uitstekend voorbeeld van. Geniet van de prachtige natuur en bezoek het Museum van de Bierbrouwkunst.

Voor actievelingen is een autovakantie in Luxemburg een uitstekend idee. De vele romantische plaatsjes zijn ideaal voor lange fiets- of wandeltochten. Doordat u met de auto bent, rijdt u vanuit het zuiden van Luxemburg zo verder na een mooi gebied in het noorden. Clervaux is een geliefd stadje in het noordelijke deel van het land. Het maakt deel uit van het Duits-Luxemburgse Natuurpark. Gelegen aan de oevers van rivier de Clerve vindt u hier de ontspanning die bij een vakantie hoort.

Op het gebied van flora en fauna is Luxemburg een rijk land. In de Ardennen komen talloze plantensoorten en bijzondere dieren als de zwarte ooievaar en de muurhagedis voor. Ook voor gezinnen met kinderen is er genoeg te beleven. Zo worden in Mondorf het hele jaar door attracties en festiviteiten aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan een tennistoernooi voor jong en oud. Een autovakantie in Luxemburg is een leuke ervaring voor het hele gezin.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Luxemburg Novasol Vakantiehuizen in Luxemburg TripAdvisor Vakantiehuizen in Luxemburg Casamundo Vakantiehuizen in Luxemburg DanCenter Vakantiehuizen in Luxemburg Inter Chalet Vakantiehuizen in Luxemburg dansommer Vakantiehuizen in Luxemburg HomeAway Vakantiehuizen in Luxemburg Interhome Vakantiehuizen in Luxemburg 9flats.com Vakantiehuizen in Luxemburg HouseTrip Vakantiehuizen in Luxemburg Belvilla Vakantiehuizen in Luxemburg Montagne Vacances Vakantiehuizen in Luxemburg Only-apartments Vakantiehuizen in Luxemburg Migoa Vakantiehuizen in Luxemburg

Ontdek andere interessante bestemmingen