Luxe vakantiehuis in Limburg

Limburg
Op elk moment
2 personen

Plan een plezierige vakantie in Limburg

Limburg is een groene provincie gelegen in het zuiden van Nederland. De provincie staat bekend om zijn prachtige kastelen, historische panden en zijn bourgondische leefstijl. Bovendien heeft Limburg veel culinaire specialiteiten en kunt u hier dan ook genieten van een hoogstaand diner. Vanuit een luxe vakantiehuis in Limburg kunt u zich vermaken met alles wat de provincie te bieden heeft.

De mooiste bestemmingen voor luxe vakantiehuizen in Limburg

In Limburg zijn tal van luxe vakantiehuizen gevestigd. Iedere stad heeft zijn eigen historische en hedendaagse bezienswaardigheden die u kunt bezichtigen tijdens uw verblijf in een luxe vakantiehuis in Limburg.

 • 1. Maastricht

  De levendige hoofdstad van Limburg is gevestigd aan de rivier de Maas en heeft een rijke geschiedenis. Vanuit uw comfortabele vakantiehuis kunt u gemakkelijk de historische stad in om een middagje te shoppen. Op de golfbaan van Maastricht is er de mogelijkheid om sportief een balletje te slaan en tegelijkertijd te genieten van een weids uitzicht.

 • 2. Epen

  Het pittoreske Epen is een van de zuidelijkst gelegen dorpen in Limburg. Na een schitterende wandeling langs de Geul kunt u een bezoek brengen aan de imposante Volmolen. In Epen kunt u tevens genieten van een goed verzorgde wijnproeverij op een prachtige locatie.

 • 3. Valkenburg

  Het sfeervolle Valkenburg is gelegen in het beschermde natuurgebied Heuvelland. De omgeving van de stad wordt ook wel omschreven als een vijfsterrenlandschap. In Valkenburg kunt u ondergrondse gangen ontdekken tijdens een bezoek aan het Museum Romeinse Katakomben. Ook is er de mogelijkheid om een heerlijk dagje bij te komen in het luxe wellness center van Valkenburg.

 • 4. Slenaken

  Het karakteristieke Slenaken staat bekend om zijn schilderachtige landschap en zijn vele kapelletjes. Vanuit uw luxe vakantiehuis kunt u een prachtige wandeling maken langs de rivier de Gulp, die door het dorp kronkelt. In de avond kunt u heerlijk genieten van de smaakvolle gerechten in een sterrenrestaurant in Slenaken.

Het weer in Belgisch-Limburg11°
15°
19°
22°
11°
25°
13°
24°
12°
21°
10°
15°
10°

Jan
Febr
Mrt
Apr
Mei
Juni
Juli
Aug
Sept
Okt
Nov
Dec
- Regendagen

Gemiddelde huurprijzen per nacht in Noord-Limburg

Prijsinformatie in Noord-Limburg

Beschikbaarheid van de accommodaties in Noord-Limburg

Beschikbaarheid in Noord-Limburg

Luxe vakantiehuis: Andere interessante bestemmingen