Vakantiepark in Limburg

Limburg
Op elk moment
2 personen

Bourgondisch genieten in Limburg

In het glooiende Limburgse heuvellandschap waant u zich een beetje in het buitenland. Bij talloze lokale bierbrouwerijen en wijngaarden kunt u bier of wijn proeven. Tijdens het fietsen door de groene Maasvallei waait de verfrissende Limburgse wind door uw haren. Een bezoek aan de schilderachtige Limburgse dorpen maakt het vakantiegevoel compleet. In een vakantiepark in Limburg kunt u zorgeloos genieten.

De mooiste bestemmingen voor een vakantiepark in Limburg

U heeft vast wel eens gehoord van Venlo of Maastricht, maar er zijn nog veel meer mooie dorpen en steden in Limburg. Misschien bevindt uw ideale vakantieadres zich wel in een van die onontdekte pareltjes.

 • 1. Kessel

  Direct aan de Maas ligt het idyllische Kessel. Vanuit uw accommodatie op een vakantiepark in Kessel kunt u snel met de veerpont de Maas over varen voor een wandeling langs de rivier. Daarbij heeft u een prachtig uitzicht op Kasteel Keverberg.

 • 2. Arcen

  Voor een ontspannende dag lenen de beroemde thermaalbaden van Arcen zich uitstekend. In het warme water komen al uw spieren los. In de Kasteeltuinen van Kasteel Arcen vindt u een zee aan bloemenpracht. Vanaf uw huisje op een vakantiepark in Arcen is het bovendien slechts 5 km rijden naar de Duitse grens.

 • 3. Heerlen

  In Heerlen is altijd wat te beleven. Ga een dagje naar de dierentuin bij GaiaZoo, een dagje shoppen in het centrum of laat uw voeten verwennen in het Blotevoetenpark. Voor een mooie wandeling kunt u terecht op de Brunssummerheide. Om wat meer kennis op te doen kunt u naar binnen lopen bij het Mijnmuseum of het Thermenmuseum.

 • 4. Sevenum

  Vanaf uw vakantiehuisje op een vakantiepark in Sevenum kunt u gemakkelijk naar attractiepark Toverland. Daar komt magie tot leven. Via de prachtige wandel- en fietsroutes kunt u de omgeving verkennen. Adventure Paradise in Sevenum organiseert gave outdooractiviteiten, zoals paintballen, buggyrijden en boogschieten.

Het weer in Belgisch-Limburg11°
15°
19°
22°
11°
25°
13°
24°
12°
21°
10°
15°
10°

Jan
Febr
Mrt
Apr
Mei
Juni
Juli
Aug
Sept
Okt
Nov
Dec
- Regendagen

Gemiddelde huurprijzen per nacht in Noord-Limburg

Prijsinformatie in Noord-Limburg

Beschikbaarheid van de accommodaties in Noord-Limburg

Beschikbaarheid in Noord-Limburg

Camping: Andere interessante bestemmingen