De beste Europese festivals van 2017De lente is officieel begonnen en het zal niet lang meer duren voordat je de bekende "put your hands up in the air" oproep hoort op de open-air stages van Europa. Of we nou van rock, elektronisch, hip hop of jazz houden, de muziek fans kunnen nauwlijks op het festivalseizoen wachten. Om jou te helpen kiezen uit de eindeloze opties, hebben wij bij HomeToGo een selectie gemaakt van de beste muziekfestivals in 2017.

In het overzicht kunt u filteren op muzikale voorkeur, prijs, datum en grootte. Het maakt niet uit wat je zoekt, of het nu een mainstream festival is met populaire headliners, of een kleine maar geweldige underground festival met vele nieuwkomers op de line-up, onze compilatie heeft het!


Onze top 5

Schitterende kleuren of eerder een modderbad en headbangen? Wil je weten welke line-up de meeste optredens heeft of welk festival de meeste tickets beschikbaar heeft? Bekijk dan onze rankings om te zien welke festivals het in de top 5 van onze categorieën gehaald hebben!

Het meest modderigste

1.  Dour


2.  Wacken


3.  Pohoda Festival


4.  Southside


5.  SmukFest


Het meest glitterachtigste

1.  Sonar


2.  Mysteryland


3.  Untold


4.  Tomorrowland


5.  Dimensions


De meeste optredens

De langste ticketbeschikbaarheid

Het makkelijkst bereikbare

1.  Pitch


2.  Dour


3.  Hip-Hop Kemp


4.  Pukkelpop


5.  Summerjam


Foto's en afbeeldingen die op deze webpagina gebruikt worden en andere subpagina's van het festival vallen gedeeltelijk onder de "creative Commons License" CC BY-SA 1.0 , CC BY-SA 2.0 , CC BY-SA 3.0 ou CC BY-SA 4.0 . De foto's en afbeeldingen zijn niet aangepast.