hostel in leuven - HomeToGo base64Hash hostel in leuven - HomeToGo

hostel in leuven

Leuven
Om het even wanneer
Gasten
Leuven
Om het even wanneer
Gasten

Populaire filters om de perfecte huurwoning te vinden in Leuven

2 volwassenen
1 slaapkamer
4 volwassenen
Zwembaden
Huisdieren toegestaan
Huis
2 slaapkamers

Geniet van een budgetvriendelijke vakantie in een hostel in Leuven

Bruisend Leuven is een stad vol historisch erfgoed, boeiende musea en groene oases van rust. De grootste universiteitsstad van België is bovendien een budgetvriendelijke stad en biedt een zeer gevarieerd aanbod centraal gelegen en gunstige hostels. Deze vormen een prima vertrekpunt om de kostbare schatten van de binnenstad en de groene rand rond de stad te ontdekken.
Ontdek Leuven vanuit een hostel

Ontdek Leuven vanuit een hostel

U kunt kiezen voor een centraal gelegen hostel rond het historische stadscentrum of juist een hostel in de groene rand om de stad om te genieten van rust en ontspanning. In en rond Leuven is van alles te beleven.

 • 1. Grote Markt

  In een hostel in de buurt van de Grote Markt van Leuven zit u in het hart van de historische binnenstad. Het gotische stadhuis, de middeleeuwse Sint-Pieterskerk en het M-Museum, het museum voor moderne kunst, liggen op wandelafstand van deze centraal gelegen hostels.

 • 2. Katholieke Universiteit Leuven

  Rondom de historische gebouwen van de Universiteitshal van de KU Leuven aan de Naamsestraat, waar in de middeleeuwen de eerste Belgische universiteit ontstond, bevindt zich nog steeds een van de belangrijkste studentenwijken van de stad. Het is een bruisende studentenwijk met budgetvriendelijke restaurants en cafés en een gezellige atmosfeer die vaak tot in de vroege uurtjes doorgaat.

 • 3. Abdij van Vlierbeek

  In de uitgestrekte tuinen van de voormalige benedictijnerabdij van Vlierbeek vinden wandelaars een oase van rust. Vele bewegwijzerde wandelingen en fietstochten in de groene rand rond Leuven starten in de omgeving van de abdij. Bovendien bent u met de fiets of het openbaar vervoer in amper 5 minuten in het bruisende hart van Leuven.

Centrale en voordelige hostels in Leuven

Centrale en voordelige hostels in Leuven

Het compacte stadscentrum van Leuven leent zich uitstekend om te voet te ontdekken. Vanuit de meeste hostels in Leuven staat u dan ook in en wip in het bruisende hart van kunst en cultuur.

 • 1. Groot Begijnhof

  Kies voor een hostel in de buurt van het Groot Begijnhof van Leuven en geniet van de bijzondere sfeer die heerst in de smalle steegjes van het middeleeuwse begijnhof dat sinds 2000 als UNESCO-Werelderfgoed beschermd wordt.

 • 2. Heverlee

  Actievelingen kiezen voor een hostel in de omgeving van Heverlee in de groene rand rond Leuven. U combineert hier vlot een stevige wandeling of fietstocht door het Heverleebos met een bezoek aan de culturele hoogtepunten van de historische binnenstad van Leuven.

 • 3. Kessel-Lo

  Ook in het Provinciaal domein van Kessel-Lo geniet u van een oase van groen en rust op wandelafstand van het stadscentrum. Een stevige wandeling, een boottochtje, een partijtje minigolf of een spetterende duik in het openluchtzwembad tijdens de zomermaanden, het behoort er allemaal tot de mogelijkheden.

Het weer in Leuven

max.
Min.

24 dagen 24
max.
Min.

19 dagen 19
max.
Min.
11°
15 dagen 15
max.
Min.
14°
17 dagen 17
max.
Min.
18°
19 dagen 19
max.
Min.
21°
11°
19 dagen 19
max.
Min.
23°
14°
19 dagen 19
max.
Min.
23°
13°
17 dagen 17
max.
Min.
19°
10°
16 dagen 16
max.
Min.
15°
19 dagen 19
max.
Min.
10°
22 dagen 22
max.
Min.

22 dagen 22
Jan
Febr
Mrt
Apr
Mei
Juni
Juli
Aug
Sept
Okt
Nov
Dec
- Regendagen

Hostel: Andere interessante bestemmingen

Beste vakantie-ideeën in Leuven

Meer info

Ontdek meer vakantie-ideeën

Meer info
image-tag