Zeilvakantie Kroatie

Kroatië

Zeilvakantie in Kroatië: de beste bestemmingen

  • Sali
  • Veli Iž
  • Biograd na Moru
  • Pula
Zeilvakantie Kroatie

Een vakantie doorbrengen op het water en onder de zon, klinkt dat niet heerlijk? Met een zeilvakantie in Kroatie wordt dit werkelijkheid, en nog in een prachtige omgeving ook. Glijdt met een lekker windje in de rug over het helderblauwe water en u ervaart een uniek gevoel van vrijheid. U zeilt van eiland naar eiland en vaart havens van eeuwen oude steden binnen.

Een zeilvakantie is voor iedereen

Een zeilvakantie in Kroatie is zowel leuk om alleen te doen, met uw vrienden, als met het hele gezin. U zeilt langs de vele schitterende eilanden die Kroatië rijk is. Onderweg ontmoet u dolfijnen en geniet u van de stralende zon. Dankzij het mediterrane klimaat dat in Kroatië heerst, zijn de zomers heerlijk warm en valt er weinig regen.

Kroatië heeft meer dan duizend eilanden. Al varend langs verstopte Kroatische baaitjes aan de Dalmatische kust heeft u een echt vakantiegevoel. De Adriatische Zee verbond al in Romeinse tijden Italië met Kroatië. Dit is niet alleen te zien in de vele oude steden die het land rijk is, ook in de keuken zijn de Italiaanse invloeden te herkennen.

Meer aan in prachtige steden als Zadar, Split en Dubrovnik. Ook Istrië heeft bijzondere culturele schatten voor u in petto. In Pula kunt u bijvoorbeeld een Romeins amfitheater bezichtigen en het schiereiland van Poreč staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO.

Een zeilvakantie in Kroatie staat geheel in het teken van zon, zee en strand en biedt bovendien veel afwisseling. Elke middag gooit u het anker voor een ander strand uit en neemt u een heerlijke duik in het water. In de avond ligt u in gezellige havens waar mensen langs de boten struinen met een ijsje in de hand.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Kroatië Novasol Vakantiehuizen in Kroatië TripAdvisor Vakantiehuizen in Kroatië Casamundo Vakantiehuizen in Kroatië DanCenter Vakantiehuizen in Kroatië Inter Chalet Vakantiehuizen in Kroatië dansommer Vakantiehuizen in Kroatië HomeAway Vakantiehuizen in Kroatië Interhome Vakantiehuizen in Kroatië 9flats.com Vakantiehuizen in Kroatië HouseTrip Vakantiehuizen in Kroatië Belvilla Vakantiehuizen in Kroatië Montagne Vacances Vakantiehuizen in Kroatië Only-apartments Vakantiehuizen in Kroatië Migoa Vakantiehuizen in Kroatië

Ontdek andere interessante bestemmingen