Vakantiehuis in Kroatië aan zee

Kroatië
Op elk moment
2 personen

Tot rust komen in een vakantiehuis aan zee in Kroatië

De afgelopen jaren is Kroatië onder de vakantiegangers steeds populairder geworden. De Adriatische kust met haar azuurblauwe water en het plezierige klimaat maken het een erg geschikte vakantiebestemming. Er is een groot aanbod aan verschillende vakantiehuisjes aan de kust van Kroatië die geschikt zijn om tot rust te komen of als thuisbasis om het land verder te ontdekken.

De mooiste bestemmingen voor vakantiehuizen in Kroatië aan zee

Kroatië heeft een kustlijn van in totaal bijna 6000 km lang. Daaraan liggen talloze plaatsen die perfect zijn voor een heerlijke vakantie in de zon. Het genieten is optimaal met de zelfstandigheid van het huren van een vakantiehuis aan de zee in Kroatië.

  • 1. Pag

    Dit is het op vier na grootste eiland van Kroatië. Het heeft de langste kustlijn van alle eilanden en is omgeven door een prachtig blauwe zee. Het eiland staat bekend om zijn kantwerk, lamsvlees en schapenkaas. Pag is populair onder jongeren vanwege de grote strandfeesten die in het bekende Novalja worden gehouden. Novalja heeft daarnaast een zeer bruisend uitgaansleven.

  • 2. Solta

    Niet ver vanaf het drukke Split ligt het onontdekte eiland Solta. Vroeger was het een arm visserseiland. Tegenwoordig wordt er wijn, olijfolie en honing geproduceerd, alle van goede kwaliteit. De bevolking staat bekend om zijn vriendelijkheid en zal u graag inwijden in de geheimen van het produceren van hun producten. U zult in alle rust kunnen ontspannen aan een van de vele baaien met kiezelstranden en kristalhelder water.

  • 3. Funtana

    Aan de westkust van Istrië ligt het toeristische vissersplaatsje Funtana. De kustlijn hier is prachtig, met talloze baaien en eilandjes. Het gebied is vol wijngaarden, olijfbomen en bossen, die vaak tot aan de zee reiken. Het klimaat is mild, waardoor het zwemseizoen duurt van mei tot oktober.