Kroatië stedentrip

Kroatië
Kroatië stedentrip

Kroatië is een schitterend land gelegen aan de Adriatische Zee. De steden die het land rijk is zorgen ervoor dat het een echte aanrader is om eens op stedentrip naar Kroatië te gaan. Dankzij een prachtige mix van cultuur, natuur, lekker eten en een aangenaam klimaat heeft het land voor iedereen wat te bieden. Het is een uitstekend idee om activiteiten en ontspanning met elkaar af te wisselen tijdens uw weekendje weg in het mooie Kroatië.

Geniet van het veelzijdige Kroatië

In veel Kroatische steden zijn nog overblijfselen te vinden van de Romeinen, die een belangrijke rol spelen in de geschiedenis van Kroatië. Deze culturele trekpleisters zullen een grote indruk op u maken. Tegelijkertijd is er voor natuurliefhebbers ook genoeg te ontdekken. De Kroatische hoofdstad Zagreb staat bijvoorbeeld bekend om de groene buitenwijken waar u talloze bossen en heuvels zult tegenkomen. Regelmatig is er in zo'n gebied ook een wijngaard aanwezig. Het is een leuk idee om eens een wijnrondleiding te proberen.

Wat de grote Kroatische steden met elkaar gemeen hebben, is dat ze allen zeer levendig zijn. Op bijna elk uur van de dag kunt u zich vermaken in de vele bars met sfeervolle terrasjes. Tijdens uw stedentrip in Kroatië moet u Split beslist niet overslaan. In de prachtige haven van deze stad treft u allerlei moderne jachten en grote cruiseschepen aan. Op de aantrekkelijke promenade heeft u alle gelegenheid om te genieten van een lekker drankje.

Met een stedentrip in Kroatië hoeft u zich geen moment te vervelen. Er is namelijk zoveel te doen en te bekijken dat u elke minuut kunt gebruiken. Zo is de stad Dubrovnik een groot openluchtmuseum. De bijzondere historische gebouwen volgen zichzelf in rap tempo op. U moet beslist eens een kijkje nemen bij het indrukwekkende St. John's Fortress en bij de imposante stadsmuur van Dubrovnik. De stadsmuur wordt gezien als het symbool van de stad.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Kroatië Novasol Vakantiehuizen in Kroatië TripAdvisor Vakantiehuizen in Kroatië Casamundo Vakantiehuizen in Kroatië DanCenter Vakantiehuizen in Kroatië Inter Chalet Vakantiehuizen in Kroatië dansommer Vakantiehuizen in Kroatië HomeAway Vakantiehuizen in Kroatië Interhome Vakantiehuizen in Kroatië 9flats.com Vakantiehuizen in Kroatië HouseTrip Vakantiehuizen in Kroatië Belvilla Vakantiehuizen in Kroatië Montagne Vacances Vakantiehuizen in Kroatië Only-apartments Vakantiehuizen in Kroatië Migoa Vakantiehuizen in Kroatië

Ontdek andere interessante bestemmingen