Pension in Kamperland - HomeToGo base64Hash Pension in Kamperland - HomeToGo

Pension in Kamperland

Kamperland
Om het even wanneer
Gasten

Kies de perfecte vakantie accommodatie

Prijs per nacht
Tot €100
€100 - €199
Vanaf €200
Afstand tot centrum
Max. 1 km
Max. 2 km
Max. 5 km
Beoordeling
4,5+
4+

Vakantie vieren in Kamperland

Op het Zeeuwse eiland Noord-Beveland ligt het dorp Kamperland. Het dorp is omgeven door water en staat daarom bekend als walhalla voor de watersporter en natuurliefhebber. Kamperland en omgeving heeft echter nog veel meer te bieden voor de reiziger. De onderstaande tips kunnen u helpen bij het vinden van allerlei leuke activiteiten tijdens uw verblijf in een pension in Kamperland.
Wat te doen tijdens uw verblijf in een pension in Kamperland

Wat te doen tijdens uw verblijf in een pension in Kamperland

In Kamperland en omgeving is van alles te doen. Door middel van verschillende fietsroutes kunt u gemakkelijk heel Noord-Beveland ontdekken. Alle dorpjes en bezienswaardigheden liggen relatief dicht bij elkaar. Na een verkenningstocht van Zuid-Beveland kunt u heerlijk tot rust komen in een pension in Kamperland.

  • 1. Oosterscheldekering

    Vanuit uw pension in Kamperland is deze bekende stormvloedkering, die Zeeland moet behoeden voor overstromingen, snel te bereiken. Het is een echte aanrader om deze bijzondere constructie te bezoeken. Daarnaast ligt het waterpark Neeltje Jans vlakbij, waar u meer kunt leren over de Deltawerken. Ook de Zeelandbrug is hier te vinden. Een informatieve en plezierige dag ligt voor u in het verschiet.

  • 2. Veere

    In de directe omgeving van Kamperland ligt het kleine stadje Veere. Het stadje ligt aan het Veerse Meer. Hier kunt u de jachthaven bezoeken en een hapje en drankje doen op een van de vele terrasjes. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan verschillende bezienswaardigheden. Het Museum De Schotse Huizen aan de Kaai, het Stadhuis en de Grote Kerk zijn gebouwen die overlopen van historie.

  • 3. Middelburg

    Als u in Kamperland verblijft, is Middelburg ook niet ver weg. Een bezoek brengen aan de hoofdplaats van de provincie Zeeland behoort tot de mogelijkheden. U kunt hier verschillende monumenten bezichtigen of een bezoek brengen aan het Zeeuws Museum. Daarnaast kunt u hier ook goed shoppen en eten. In het bruisende Middelburg is altijd wel wat te beleven.

Het weer in Kamperland

max.
Min.

15 dagen 15
max.
Min.

14 dagen 14
max.
Min.
10°
14 dagen 14
max.
Min.
14°
11 dagen 11
max.
Min.
17°
10°
12 dagen 12
max.
Min.
20°
13°
13 dagen 13
max.
Min.
22°
15°
13 dagen 13
max.
Min.
23°
16°
14 dagen 14
max.
Min.
19°
13°
12 dagen 12
max.
Min.
15°
10°
13 dagen 13
max.
Min.
11°
15 dagen 15
max.
Min.

15 dagen 15
Jan
Febr
Mrt
Apr
Mei
Juni
Juli
Aug
Sept
Okt
Nov
Dec
- Regendagen

Pension: Andere interessante bestemmingen

Beste vakantie-ideeën in Kamperland

Meer info

Ontdek meer vakantie-ideeën

Meer info
image-tag