Kaapverdië zomervakantie

Kaapverdië

Zomervakantie in Kaapverdië: de beste bestemmingen

  • Mindelo
  • Sal Rei
  • Praia
  • Boa Vista
  • Sal
Kaapverdië zomervakantie

Kaapverdië is een land dat uit meerdere kleine eilandjes bestaat. Het is gelegen in de Atlantische Oceaan voor de westkust van Afrika. Het tropische klimaat en de vele stranden maken Kaapverdië tot een geliefde bestemming voor een zonvakantie. De natuur is erg mooi op de eilanden van Kaapverdië, waar u ook regelmatig een bergachtig landschap tegenkomt. Tussen de groene hellingen en weelderige tropische bossen voelt u zich ongetwijfeld op uw gemak.

Kom tot rust onder de Kaapverdische zon

Als u voor een zomervakantie in Kaapverdië kiest, krijgt u te maken met een prettige temperatuur en een groot aantal zonuren per dag. Het is heerlijk om met een drankje en een goed boek op het strand te liggen. Op het eiland Sal vindt u het fenomenale witte zandstrand Santa Maria, waar u het gevoel heeft op een tropisch eiland te zijn. Het zandstrand Curralinho op het eiland Boa Vista is ook zeer geschikt voor uw zonvakantie in Kaapverdië.

Met een zonvakantie in Kaapverdië heeft u nog veel meer mogelijkheden om leuke activiteiten te ondernemen, naast relaxen op het strand. Het is een uitstekend idee om de bijzondere Kaapverdiaanse cultuur beter te leren kennen. Zo is muziek erg belangrijk voor de Kaapverdianen. Dit uit zich doordat er regelmatig grote feesten worden gevierd op straat. Het is een onvergetelijke ervaring om eens bij zo'n straatfeest aanwezig te zijn en de Kaapverdiaanse gebruiken te leren kennen.

Voor de actievelingen is een zonvakantie in Kaapverdië ook een uitstekende keuze. Er zijn veel goede plekken waar u kunt gaan kitesurfen of windsurfen. De eilanden Boa Vista en Sal bieden hier alle gelegenheid voor. Het maakt niet veel uit hoeveel ervaring u met surfen heeft, het is hoe dan ook een uitermate leuke bezigheid. Voor de geoefende surfer is het een aanrader om naar Ponte Preta Beach op het eiland Sal te gaan. Dankzij de hoge golven is surfen hier een uitdaging.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Kaapverdië Novasol Vakantiehuizen in Kaapverdië TripAdvisor Vakantiehuizen in Kaapverdië Casamundo Vakantiehuizen in Kaapverdië DanCenter Vakantiehuizen in Kaapverdië Inter Chalet Vakantiehuizen in Kaapverdië dansommer Vakantiehuizen in Kaapverdië HomeAway Vakantiehuizen in Kaapverdië Interhome Vakantiehuizen in Kaapverdië 9flats.com Vakantiehuizen in Kaapverdië HouseTrip Vakantiehuizen in Kaapverdië Belvilla Vakantiehuizen in Kaapverdië Montagne Vacances Vakantiehuizen in Kaapverdië Only-apartments Vakantiehuizen in Kaapverdië Migoa Vakantiehuizen in Kaapverdië

Ontdek andere interessante bestemmingen