Woonboot Kaag

Kaag
Woonboot Kaag

Het Zuid-Hollandse dorp Kaag is gelegen op het Kagereiland en is omringd door water, zoals de Kagerplassen, de Dieperpoel en de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder. De plaats is het walhalla voor watersporters en is door zijn authentieke staat een trekpleister voor reizigers. Vanaf een origineel verblijf op een woonboot in Kaag beleeft u met vrienden of uw geliefde een mooie tijd. De rust en de natuur zullen u goed doen tijdens uw verblijf.

Kaag: een uniek gelegen dorp met een authentiek karakter

De enige manier om Kaag te bereiken, is door de veerpont van Buitenkaag naar Kaag te nemen. Deze pont is 24 uur per dag in gebruik. Tijdens uw tocht over de ringvaart ziet u het dorpje goed liggen en heeft u een fraai uitzicht over het water. Na aankomst kunt u iets eten of drinken in de gezellige restaurants en caf├ęs die het dorp telt, bijvoorbeeld in de Julianalaan. Waar uw woonboot in Kaag ook ligt, het fraaie dorp is altijd nabij en u wandelt er zo naar toe. Lopend door de Julianalaan wordt u teruggenomen in de tijd door de aanblik van vele bijzondere Rijksmonumenten. Bewonder hier de verschillende pittoreske boerderijtjes uit de 17e en 18e eeuw, maar vergeet de Kagermolen en Buurtermolen niet!

Beeldbepalend in Kaag is de scheepswerf van Royal Van Lent Shipyard. Sinds 1849 worden hier schepen gebouwd, maar tegenwoordig vooral jachten. Als u geluk heeft, kunt u er bij zijn als een schip te water wordt gelaten, een indrukwekkend tafereel. Vanuit uw woonboot in Kaag bent u altijd in de buurt van geschikt zwemwater om een duik te nemen. Ook zeilliefhebbers kunnen op de plassen naar hartenlust hun sport beoefenen. In het kaasmuseum De Kaagse Boer ontdekt u het geheim achter de heerlijke Boeren Leidse Kaas. Dit museum is ook leuk voor de kinderen; zij leren op een creatieve wijze hoe kaas wordt gemaakt.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen Kaag Novasol Vakantiehuizen Kaag TripAdvisor Vakantiehuizen Kaag Casamundo Vakantiehuizen Kaag DanCenter Vakantiehuizen Kaag Inter Chalet Vakantiehuizen Kaag dansommer Vakantiehuizen Kaag HomeAway Vakantiehuizen Kaag Interhome Vakantiehuizen Kaag 9flats.com Vakantiehuizen Kaag HouseTrip Vakantiehuizen Kaag Belvilla Vakantiehuizen Kaag Montagne Vacances Vakantiehuizen Kaag Only-apartments Vakantiehuizen Kaag Migoa Vakantiehuizen Kaag

Ontdek andere interessante bestemmingen