Strandvakantie Italië

Italië

Strandvakantie in Italië: de beste bestemmingen

Strandvakantie Italië

Heeft u zin om er even lekker tussenuit te gaan en te genieten van de zon? Dan is een strandvakantie in Italië echt iets voor u. Met name het zuiden van Italië, waar een mediterraan klimaat heerst, is uitermate geschikt. De vele stranden en de azuurblauwe zee zijn een garantie voor ontspanning. Combineer dit met het lekkere eten en de prachtige cultuur van het land, en u begrijpt dat u een heerlijke tijd zult beleven met een strandvakantie in Italië.

Geniet van het wonderschone Italië

Zowel gezinnen met kinderen, koppels, alleenreizigers als fietsers en wandelaars komen uitstekend aan hun trekken in Italië. Ook voor de actieveling valt er genoeg te beleven met een strandvakantie in Italië. Zo is het eiland Sicilië werkelijk een paradijs voor watersporters. Op het in de Middellandse Zee gelegen eiland kunt u fantastisch surfen en zeilen. Na een heerlijke dag op het water, neemt u in de avonduren plaats in een gezellig restaurantje voor een authentieke Siciliaanse caponata, een groentestoofpotje.

Geniet u graag in een rustige omgeving van de zon? Dan zijn er meerdere aantrekkelijke gebieden in Italië waar u kunt neerstrijken. Denk bijvoorbeeld aan de stad Chioggia in het uiterste zuiden van de provincie Venetië. In deze vissersplaats kunt u volledig ontspannen. Het strand genaamd Sottomarina is erg mooi, maar er is geen massatoerisme. Wanneer u in Chioggia op het goudgele zand ligt met een goed boek, heeft u gegarandeerd een echt vakantiegevoel.

De meeste badplaatsen in Italië hebben fraaie zand- of kiezelstranden. Dankzij het heerlijke zonnetje en de hoge temperaturen voelt u zich er zeker op uw gemak. Mocht het toch eens een dagje minder weer zijn, dan hoeft u in Italië geen moment te wanhopen. Er is altijd volop cultuur te ontdekken in de omgeving. Wanneer u besluit uw strandvakantie in Italië in Caorle te beleven, geniet u van de idyllische smalle straatjes en rieten vissershuisjes in het centrum van deze schilderachtige plaats.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Italië Novasol Vakantiehuizen in Italië TripAdvisor Vakantiehuizen in Italië Casamundo Vakantiehuizen in Italië DanCenter Vakantiehuizen in Italië Inter Chalet Vakantiehuizen in Italië dansommer Vakantiehuizen in Italië HomeAway Vakantiehuizen in Italië Interhome Vakantiehuizen in Italië 9flats.com Vakantiehuizen in Italië HouseTrip Vakantiehuizen in Italië Belvilla Vakantiehuizen in Italië Montagne Vacances Vakantiehuizen in Italië Only-apartments Vakantiehuizen in Italië Migoa Vakantiehuizen in Italië

Ontdek andere interessante bestemmingen