Italië stedentrip

Italië
Italië stedentrip

Voor een ontspannen vakantie vol culturele uitstapjes gaat u een weekendje weg naar Italië. Geniet vanuit uw vakantiewoning van de mediterraanse sfeer en bezoek de lokale markten en de diverse interessante musea. Kies bijvoorbeeld voor een trip naar de hoofdstad Rome of bezoek het beroemde Venetië, de stad van de bruggen. In diverse steden kunt u historische bezienswaardigheden bezoeken uit de Romeinse tijd.

Een culturele stedentrip in Italië

Italië is een land vol bijzondere historische steden. Niet alleen kunt u overal talloze musea bezoeken, ook zijn er in elke plaats diverse restaurantjes met lokale lekkernijen te vinden. Tijdens uw stedentrip in Italië kunt u in vrijwel elke stad terecht bij fijne restaurants om de lokale lekkernijen te proeven. Natuurlijk kunt u ook bij de vele ijssalons genieten van het Italiaanse schepijs, wat zeker in de smaak zal vallen.

Een van de meest indrukwekkende stedentrips in Italië is misschien wel een reis naar de hoofdstad Rome. In Rome kunt u niet alleen bezienswaardigheden bezoeken, maar bent u ook nog eens dicht bij de zee. Een andere stad die zeker het bezoeken waard is, is het middeleeuwse Siena in de provincie Toscane. Een onvergetelijke stedentrip in Italië beleeft u ongetwijfeld in Venetië. De stad lijkt op water te drijven door de vele kanalen die door Venetië heen lopen.

Vanuit uw vakantiewoning kunt u genieten van een zelfstandige stedentrip. Ook met een grotere groep is een stedentrip mogelijk: kies bijvoorbeeld voor een ruim appartement met meerdere kamers. Bij sommige woningen is zelfs een zwembad aanwezig en kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de stad of een meer. Vrijwel altijd is er een keuken met uitgebreide keukenvoorzieningen aanwezig. Een stedentrip is extra comfortabel vanuit de verschillende luxe vakantieappartementen.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Italië Novasol Vakantiehuizen in Italië TripAdvisor Vakantiehuizen in Italië Casamundo Vakantiehuizen in Italië DanCenter Vakantiehuizen in Italië Inter Chalet Vakantiehuizen in Italië dansommer Vakantiehuizen in Italië HomeAway Vakantiehuizen in Italië Interhome Vakantiehuizen in Italië 9flats.com Vakantiehuizen in Italië HouseTrip Vakantiehuizen in Italië Belvilla Vakantiehuizen in Italië Montagne Vacances Vakantiehuizen in Italië Only-apartments Vakantiehuizen in Italië Migoa Vakantiehuizen in Italië

Ontdek andere interessante bestemmingen