Autovakantie Italië

Italië

Autovakantie in Italië: de beste bestemmingen

Autovakantie Italië

Een autovakantie in Italië geeft u alle vrijheid om te gaan en te staan waar uw wilt. Ook kunt u zowel genieten van de historische steden en dorpen als van het strand en de indrukwekkende natuur van het land, omdat u uw eigen vervoer mee heeft. Geniet verder in Italië van het heerlijke eten en vergeet vooral geen wijn en olijfolie in de auto mee naar huis te nemen.

Een diverse autovakantie in Italië

Het Gardameer in Noord-Italië is een leuke bestemming voor het hele gezin. U kunt hier heerlijk zwemmen in het heldere water, maar ook genoeg cultuur bewonderen in de dorpen en steden die op de oevers liggen, zoals Sirmione. Een ander voordeel is dat u minder ver hoeft te rijden dan voor andere bestemmingen in Italië.

Toscane is een andere populaire bestemming voor een autovakantie in Italië. Deze regio herbergt glooiende wijngaarden, lanen vol cipressen en prachtige dorpen en steden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het middeleeuwse Siena. Liefhebbers van strand kunnen hier ook hun hart ophalen. Onder meer bij de stad Pisa is een aantal schone en mooie stranden te vinden.

Ook de hoofdstad Rome is een geweldige bestemming. Door het drukke verkeer in de stad is het handig om iets buiten Rome te verblijven, maar u kunt het centrum met de vele eeuwenoude bezienswaardigheden makkelijk met het openbaar vervoer bereiken. Hier kunt u zich dagen vermaken tussen de monumenten, restaurants en terrassen.

Voor een vakantie in de natuur kunt u met de auto naar de regio Zuid-Tirol, in het noorden van Italië, gaan. Hier treft u prachtige bergen, valleien en meren aan voor een avontuurlijke vakantie. Er zijn onder andere meerdere natuurparken, zoals Parco Naturale Gruppo di Tessa, waar u heerlijk kunt wandelen.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Italië Novasol Vakantiehuizen in Italië TripAdvisor Vakantiehuizen in Italië Casamundo Vakantiehuizen in Italië DanCenter Vakantiehuizen in Italië Inter Chalet Vakantiehuizen in Italië dansommer Vakantiehuizen in Italië HomeAway Vakantiehuizen in Italië Interhome Vakantiehuizen in Italië 9flats.com Vakantiehuizen in Italië HouseTrip Vakantiehuizen in Italië Belvilla Vakantiehuizen in Italië Montagne Vacances Vakantiehuizen in Italië Only-apartments Vakantiehuizen in Italië Migoa Vakantiehuizen in Italië

Ontdek andere interessante bestemmingen