Zonvakantie in maart - HomeToGo base64Hash Zonvakantie in maart - HomeToGo

Zonvakantie in maart

Nederland
Om het even wanneer
Gasten
Nederland
Om het even wanneer
Gasten

Populaire filters om de perfecte huurwoning te vinden in Nederland

2 volwassenen
1 slaapkamer
Huisdieren toegestaan
4 volwassenen
Zwembaden
Bubbelbaden

Zonvakantie in maart: De beste bestemmingen

Een ontspannende zonvakantie in maart

In maart geniet u op diverse fantastische bestemmingen van een heerlijke zonvakantie. Zoek bijvoorbeeld het zuiden van Europa op, waar de zon al volop kan schijnen, of ga naar een heerlijke tropische bestemming. Als u op een zonvakantie in maart gaat, komt u dankzij het lekkere weer gegarandeerd tot rust.
Wat zijn de beste bestemmingen voor een zonvakantie in maart?

Wat zijn de beste bestemmingen voor een zonvakantie in maart?

Aangezien de lente in Europa maart aanbreekt, zijn er diverse Zuid-Europese bestemmingen voor een ontspannende zonvakantie. Maar ook in andere delen van de wereld geniet u van het lekkere weer.

 • 1. Spanje

  In Spanje is het al vroeg in het jaar heerlijk weer. Kies voor een zonvakantie in maart vooral voor een van de zuidelijk gelegen bestemmingen. Voor een strandvakantie vliegt u bijvoorbeeld naar de sfeervolle stad Málaga, waar u onder meer het strand Playa la Malagueta aantreft. Als u wilt genieten van een stedentrip, is Sevilla een goede keuze. Het is meestal zo'n 20 °C in de stad, waardoor dit een ideale temperatuur is om de vele monumenten te bewonderen.

 • 2. Vietnam

  Maart is een fantastische maand om Vietnam te bezoeken. Het regent relatief weinig en in het zuiden loopt de temperatuur op tot boven de 30 °C. Tijdens een zonvakantie ontdekt u historische steden, zoals Hoi An, maar rust u ook veel uit op paradijselijke stranden. Kies bijvoorbeeld voor een eilandvakantie op het populaire Phu Quoc of ga juist naar de minder bekende archipel Con Dao, dat voor een groot deel uit ongerepte jungle bestaat.

 • 3. Zuid-Afrika

  Een andere geweldige bestemming voor een zonvakantie in maart is Zuid-Afrika. Het regent weinig en de temperatuur ligt meestal tussen de 25 en 30 °C. Verken bijvoorbeeld de prachtige wijnhuizen rond het pittoreske stadje Stellenbosch of ga op stap in de ongerepte natuur van Nationaal Park Kruger. Ten noorden van Kaapstad ligt bovendien het ruige natuurgebied Cederberg Wilderness Area, waar u fantastische wandelingen of autoritten maakt. Bij de Sevilla Rock Art Trail bekijkt u bovendien eeuwenoude rotskunst.

 • 4. Sri Lanka

  Dit is een andere leuke Aziatische bestemming voor een zonvakantie. Het regent in maart relatief weinig en bovendien is het zo'n 30 °C. Sri Lanka staat bekend om zijn prachtige stranden, bijvoorbeeld ten noorden van Trincomalee. Daarnaast ontdekt u hier schitterende natuur en historische steden. Mis vooral het door de Nederlanders gebouwde stadje Galle niet en ga op ontdekkingstocht in het oerwoud van het Sinharaja Forest Reserve, waar diverse zeldzame dieren leven.

 • 5. Kreta

  Voor een actieve zonvakantie kunt u naar het Griekse eiland Kreta gaan. De zon schijnt in maart doorgaans meerdere uren per dag, maar het is met zo'n 17 °C niet te warm voor activiteiten. Maak bijvoorbeeld een prachtige wandeling door de Samariakloof of beklim de top van de 2080 meter hoge berg Gingilos.

Beste vakantie-ideeën

Meer info

Ontdek meer vakantie-ideeën

Meer info
image-tag