Zonvakantie in april - HomeToGo base64Hash Zonvakantie in april - HomeToGo

Zonvakantie in april

Nederland
Om het even wanneer
Gasten
Nederland
Om het even wanneer
Gasten

Populaire filters om de perfecte huurwoning te vinden in Nederland

2 volwassenen
1 slaapkamer
Huisdieren toegestaan
4 volwassenen
Zwembaden
Jacuzzi

Zonvakantie in april: De beste bestemmingen

Een geweldige tijd tijdens een zonvakantie in april

In april begint de zon volop te schijnen in Europa, waardoor dit een perfecte maand is voor een heerlijke zonvakantie. In Zuid-Europa liggen verschillende fantastische bestemmingen, zoals Campanië en de Côte d'Azur, maar ook in andere delen van de wereld geniet u van een fantastische tijd in een zonovergoten land.
Wat zijn de beste bestemmingen voor een zonvakantie in april?

Wat zijn de beste bestemmingen voor een zonvakantie in april?

U heeft in april de keuze uit verschillende leuke bestemmingen. U kunt hier veel ontspannen op het strand, maar ook genieten van diverse culturele bezienswaardigheden.

  • 1. Campanië

    Wilt u genieten van de eerste warme zonnestralen? Ga dan naar de regio Campanië in Italië. Verken de bijzondere monumenten van Napels, ga naar de top van de Vesuvius of verken de prachtige kusten. Hoogtepunten zijn onder meer de Amalfikust en het eiland Capri, waar u de Blauwe Grot verkent.

  • 2. Andalusië

    Een andere optie in Europa is Andalusië, waar de zon in april meestal zo'n 7 uur per dag schijnt. U treft hier fantastische stranden aan, zoals in de badplaatsen Nerja en Almería, en historische steden. Hierdoor ziet u tijdens uw zonvakantie in april ook veel cultuur. Ga bijvoorbeeld een dagje naar Sevilla of bekijk het Alhambra in Granada.

  • 3. Thailand

    Als u liever nog warmer weer opzoekt, is het Aziatische land Thailand een goede keuze. Kies bijvoorbeeld voor een van de weelderige eilanden voor een vakantie aan zee, zoals Ko Pha Ngan of Koh Chang. Andere leuke bestemmingen zijn de badplaats Pattaya en Chiang Mai, dat in het noorden van het land ligt en monumenten zoals de tempel Wat Chedi Luang herbergt.

Beste vakantie-ideeën

Meer info

Ontdek meer vakantie-ideeën

Meer info
image-tag