Weekendje weg met de kinderen

Het leukste weekendje weg met de kinderen

Weekendje weg met de kinderen

Voor een gezellig weekendje weg met de kinderen hoeft u niet ver van huis te gaan. Er valt in Nederland meer dan genoeg te beleven voor kinderen van alle leeftijden en hun ouders. Ontdek samen de veelzijdige natuur van ons land of zoek het avontuur op in een van de spannende pretparken of dierentuinen. Een weekendje weg in eigen land is een gegarandeerd succes voor jong en oud!

Ontspannen tijdens een weekendje weg met de kinderen

Even ontsnappen aan de dagelijkse drukte kan tegenwoordig ook heel goed met het gehele gezin. In het hele land vindt u kindvriendelijke accommodaties die volledig zijn ingericht op de komst van gezinnen. Kies bijvoorbeeld voor een weekendje weg in Port ZĂ©lande en verblijf in een kindvriendelijk vakantiehuis of appartement. Terwijl de kinderen zich vermaken in het subtropische zwemparadijs, kunnen de ouders heerlijk relaxen op het balkon of terras van het vakantiehuis.

Indien u liever kiest voor een weekend in de natuur, heeft u een ruime keuze uit verschillende vakantiehuizen. Boek bijvoorbeeld een bungalow in de bossen van Drenthe om middenin de natuur wakker te worden en fraaie wandelingen of fietstochten te maken met het hele gezin. Houden uw kinderen meer van het strand? Ga dan voor een vakantiehuis of appartement op Ameland.

Wie de echte uitdaging met het gezin aan durft te gaan, kiest natuurlijk voor een spetterend avontuur in een van de vele pretparken die ons land rijk is. Om optimaal te kunnen genieten van de eindeloze achtbanen en waterattracties, kunt u bij een aantal pretparken overnachten. Kies bijvoorbeeld voor een gezellige bungalow voor het hele gezin bij de Beekse Bergen.

Doet u het liever wat rustiger aan? Verblijf dan in de buurt van een van de fraaie stranden aan de westkust. Zo kunt u heerlijk bijkomen op het strand terwijl de kinderen zandkastelen bouwen of zwemmen. Ook kunt u samen met de kinderen gaan strandjutten en wadlopen.