Visvakantie met hond - HomeToGo base64Hash Visvakantie met hond - HomeToGo

Visvakantie met hond

Nederland
Om het even wanneer
Gasten
Nederland
Om het even wanneer
Gasten

Populaire filters om de perfecte huurwoning te vinden in Nederland

2 volwassenen
1 slaapkamer
Huisdieren toegestaan
4 volwassenen
Zwembaden
Bubbelbaden

Een leuke visvakantie met hond

Wilt u graag genieten van een visvakantie en ook uw hond meenemen? Kies dan voor een van de geweldige bestemmingen in Europa, waar u met de auto of het vliegtuig naartoe kunt gaan. Zo kunt u in Frankrijk in een van de grote rivieren gaan vissen of naar Schotland reizen en hier de ruige kusten en mooie meren verkennen.
De beste bestemmingen voor een visvakantie met hond

De beste bestemmingen voor een visvakantie met hond

Er zijn diverse bestemmingen waar u met uw hond op visvakantie kunt gaan. Tijdens uw vakantie ontdekt u ook nog prachtige bezienswaardigheden.

 • 1. Frankrijk

  Het gevarieerde land Frankrijk is ideaal voor een visvakantie met uw hond, aangezien u hier eenvoudig met de auto komt. U kunt voor een van de vele rivieren kiezen om in te vissen. In de Loire is het mogelijk om een grote karper te vangen en in de Saône en de Lot heeft u een grote kans om een flinke meerval aan de haak te slaan. Daarnaast is het mogelijk om te zeevissen in Frankrijk. Hiervoor kunt u onder meer naar de leuke stad La Rochelle afreizen, waar u ook de toren La Tour de la Chaîne en het Aquarium La Rochelle niet mag missen.

 • 2. Schotland

  Een andere geweldige bestemming is Schotland. Als u met uw eigen auto wilt reizen, kunt u onder meer met de boot vanaf IJmuiden naar het Verenigd Koninkrijk reizen en vervolgens door rijden naar Schotland. In de Schotse Hooglanden zijn vele mogelijkheden om te vliegvissen in de rivieren, waar u onder meer zalm kunt vangen. Daarnaast kunt u met uw hond heerlijke strandwandelingen maken of een indrukwekkend kasteel bezoeken, zoals het prachtig gelegen Tantallon Castle.

 • 3. Spanje

  Een leuke bestemmingen in het zuiden van Europa is Spanje. De rivier de Ebro, die in het noorden van Spanje ligt, is een van de beste bestemmingen voor een visvakantie. Tijdens het vissen op deze rivier kunt u grote karpers en enorme meervallen vangen. Een andere optie is om op blauwvintonijn te vissen in de Middellandse Zee. Samen met uw hond kunt u bovendien een leuke stad bezoeken, zoals Barcelona, Valencia en Zaragoza.

Handige tips voor een visvakantie met hond

Handige tips voor een visvakantie met hond

Er zijn verschillende handige tips als u met uw hond op visvakantie gaat.

 • 1. Accommodatie

  Let er bij het boeken van uw accommodatie op dat honden zijn toegelaten in de vakantiewoning. Daarnaast kan het ideaal zijn als u een huisje met tuin boekt, zodat de hond lekker kan spelen.

 • 2. Dierenpaspoort

  Vergeet het dierenpaspoort van uw hond niet, wanneer u naar het buitenland reist. Ook moet uw hond meestal een chip hebben.

 • 3. Parasieten

  In landen zoals Frankrijk en Spanje komen onder meer teken voor, die ziekten kunnen overbrengen. Controleer uw hond na een wandeling dan ook altijd op teken en neem de juiste medische voorzieningen mee.

Beste vakantie-ideeën

Meer info

Ontdek meer vakantie-ideeën

Meer info
image-tag