Op vakantie met de hond - HomeToGo base64Hash Op vakantie met de hond - HomeToGo

Op vakantie met de hond

Top 6 bestemmingen voor u en uw viervoeter
Nederland
Om het even wanneer
Gasten
Nederland
Om het even wanneer
Gasten

Populaire filters om de perfecte huurwoning te vinden in Nederland

2 volwassenen
1 slaapkamer
Huisdieren toegestaan
4 volwassenen
Zwembaden
Bubbelbaden

Vakantie met hond: De beste bestemmingen

Ga op avontuur met uw hond

Misschien kunt u het zich niet voorstellen om een hele week zonder uw hond op reis te gaan. Geen zorgen, Europa heeft genoeg plekken waar deze familievriend welkom is en een vakantiehuis met de hond gebruikelijk is. We hebben een aantal plekken huisdiervriendelijke bestemmingen samengesteld waar u goed de tijd door kunt brengen met de hond. Plaatsen met stranden, bossen of een uitnodigend stadscentrum. Klaar voor de start?
Populaire vakantiesteden voor met de hond

Populaire vakantiesteden voor met de hond

Ook in de steden kan het interessant zijn om op vakantie te gaan met de hond. Hieronder kunt u de meest populaire steden vinden om met uw hond naar toe te gaan.

 • 1. Kopenhagen - Denemarken

  Bereid u voor op een spontaan praatje op straat met de vriendelijke bevolking van Denemarken, het kleinste land in Scandinavië. Ontdek Kopenhagen op de fiets en laat u leiden door de ontspannen levensstijl van haar inwoners. In het centrum ziet u in de Tivoli tuinen een mooie mix van bloembedden en gezellige plekken om iets te drinken, in de biertuin. Van een korte wandeling in Søndermarken krijgt u geen spijt, dit park blijft het hele jaar door de moeite waard. Uw viervoeter vermaakt zich wel in het hondenpark. Om de reis koninklijk af te sluiten bezoekt u Rosenborg kasteel. Neem iets te eten en te drinken mee voor een picknick midden in de stad!

 • 2. Oslo - Noorwegen

  In het charmante Oslo krijgt u het gevoel van een kleine provinciale stad. Een levendige en groene hoofdstad, geschikt om met uw hond in het park een rondje te joggen. Hoe klinkt een boottocht in de fjorden? Forgner park is het grootste park in Oslo, met een evengrote rozentuin. In de tuin kunt u de 14.000 rozen ruiken als u tijd heeft en de beelden bewonderen. Stap op de veerboot naar de Oslo fjord. Noren zwemmen hier in de zomer en misschien leert u iets over de geschiedenis van het eiland hier. Grenzende aan de fjord van Oslo ligt Arkerhus Citadel, gebouwd in de 13e eeuw. Hier vindt u het graf van de laatste vorst van Noorwegen en twee museums.

 • 3. Sint David's - Engeland

  In de kleinste stad van Groot-Brittannië hoeft u zich geen zorgen te maken om de hond. Een middag wandelen op het strand met uw viervoeter en dan de indrukwekkende kathedraal bekijken met de familie. St. Davids staat voor ontspanning. Dit jaar staat St. Daids op de eerste plaats van huisdiervriendelijke bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk. In meer dan de helft van de accommodaties is uw hond ook welkom! In Prembrokeshire hoeft u de hond niet thuis te laten bij een strandwandeling, het overgrote deel van de 50 stranden laten honden toe. Misschien niet voor de hand liggend, maar als u het water opgaat ziet u misschien een dolfijn of walvis! Neem de boot naar een var de eilanden Ramsey, Grassholm, Skomer or Skokholm.

 • 4. Rome - Italië

  Veel mensen hebben honden in Rome en het zit dan ook vol met restaurants en bars waar u met de hond welkombent. Er is ook een exclusief hondenstrand dichtbij het vliegveld. Baubeach, dichtbij Fiumicino vliegveld, is exclusief voor honden! Canoën of schilderen met uw hond, geen van beide zal zich vervelen. Het Orsini fort, gebouwd in de 25 eeuw, is ook toegnakelijk voor honden. Hier kunt u overblijfselen van de militaire architectuur bekijken. Op ontdekkingstocht? Populonia, in Livorno, is een archeologische vindplaats waar u 80 hectare Etruskisch en Romeinse overblijfselen kunt zien. Een cultureel uitstapje voor u, een wandeling voor de hond.

 • 5. Dublin - Ierland

  Rondom Dublin vind u genoeg groene plekken, open velden en platteland. Ook in de stad zelf kunt u terecht met uw hond in veel bars, restaurant en hotels. Het eerste nationale park in Ierland is het Killarney Nation Park en is bekend om haar flora, fauna en historische plekken. Het landschap zal u niet terleurstellen. Zandduinen met een schitterend uitzicht over de Dublin baai, dit is Dollymount. Maak een wandeling, kijk naar de surfers en laat de frisse zeelucht binnenkomen. Het Ierse Nationale Oorlogsmonument is een plek om even bij stilstaan te staan en te herdenken, maar ook een mooir aangezicht. Neem de route langs de Liffey rivier en door het park.

Op vakantie met de hond in eigen land

Op vakantie met de hond in eigen land

Ook in Nederland zijn er leuke steden om met uw hond naar toe te gaan. Hieronder kunt u de populairste stad vinden.

 • 1. Amsterdam - Nederland

  Niet alleen is Amsterdam een van de meest fiets-vriendelijke steden ter wereld, het is ook super makkelijk om een paar dagen met uw hond door te brengen. Er zijn veel open plekken en hondentuinen. Vondelpark in de zomer is net een festivalterrein. U vind hier dan muziek, barbecues en zonnende Amsterdammers. Vondelpark is het hele jaar door fijn om te wandelen, uw hond moet wel aan de lijn. Net iets buiten het stadscentrum, in Flevopark, mogen honden ook zwemmen. Een goede plek om af te koelen in de zomer. Even iets doen zonder de hond kan ook. In Amsterdam Roest vindt u vaak muziek of films doordeweeks en in het weekend. Het is in een oude industriëele loods aan het water.

Een vakantie met hond: Ontdek meer topbestemmingen

Meer info

Beste vakantie-ideeën

Meer info

Ontdek meer vakantie-ideeën

Meer info
image-tag