Naturistische vakanties - HomeToGo base64Hash Naturistische vakanties - HomeToGo

Naturistische vakanties

Nederland
Om het even wanneer
Gasten
Nederland
Om het even wanneer
Gasten

Populaire filters om de perfecte huurwoning te vinden in Nederland

2 volwassenen
1 slaapkamer
Huisdieren toegestaan
4 volwassenen
Zwembaden
Bubbelbaden

Naturistische vakanties: De beste bestemmingen

Naturistische vakanties: ontdek de mogelijkheden

Of u nu het liefste kampeert midden in de natuur of juist comfort en luxe opzoekt op een zonnige bestemming? Naturistische vakanties zijn er voor iedereen die graag zonder kleding van het leven geniet. In allerlei landen zijn er mogelijkheden voor naturisten. U kunt bijvoorbeeld in Duitsland en Denemarken prima als naturist op vakantie. Maar ook het zonnige zuiden lonkt met aantrekkelijke bestemmingen voor naaktvakanties.
Wat zijn de beste bestemmingen voor naturistische vakanties?

Wat zijn de beste bestemmingen voor naturistische vakanties?

Door het grote aanbod aan naaktvakanties is het niet altijd even eenvoudig om de juiste keuze te maken. Om u te helpen is hier een overzicht van de beste bestemmingen voor naturistische vakanties.

 • 1. Duitsland

  De Duitsers zijn vrij goed bekend met het naturisme. Op veel stranden vindt u daarom een speciaal gedeelte dat voor naaktrecreatie is bestemd. Ook kent Duitsland veel kuuroorden. Combineer bijvoorbeeld een naturistische vakantie met een verblijf in een kuuroord en kom extra uitgerust weer thuis.

 • 2. Frankrijk

  Een van de landen die bij veel naturistische Nederlanders bovenaan het lijstje met favoriete bestemmingen prijkt, is Frankrijk. Het land beschikt over veel naaktstranden. Bovendien is Frankrijk met zijn heerlijke wijnen, goede keuken en mooie natuur sowieso een populaire vakantiebestemming.

 • 3. Spanje

  Van de gezellige Costa Blanca tot en met de Canarische Eilanden voor de Afrikaanse kust: in Spanje vindt u volop mogelijkheden voor een geslaagde naaktvakantie. Ook kunt u terecht op de Balearen voor een naturistisch verblijf.

 • 4. Griekenland

  Dit mooie land met zijn witte huisjes en prachtige eilanden biedt ook goede mogelijkheden voor naturisten. Bovendien zit Griekenland vol met cultuurschatten. Zo kunt u boeiende excursies afwisselen met relaxte momenten op één van de mooie Griekse stranden.

 • 5. Thailand

  Zoekt u een naaktvakantie op een exotische bestemming in een heerlijk warm klimaat? Denk dan aan Thailand. Hier zijn prachtige zandstranden met wuivende palmen die het tropische sprookje compleet maken. Let wel: u kunt alleen naakt recreëren binnen de resorts. Maar daarvan heeft Thailand mooie exemplaren met royale zwembaden.

Familievriendelijke bestemmingen voor een naaktvakantie

Familievriendelijke bestemmingen voor een naaktvakantie

Gaat u met het hele gezin een naturistische vakantie beleven? Dan is het belangrijk dat de jongste leden zich ook optimaal kunnen vermaken. Hier zijn enkele tips voor de keuze van de juiste accommodaties.

 • 1. Camping in de natuur

  Kinderen zijn altijd gefascineerd door de natuur. Staat de tent of caravan in een natuurlijke omgeving? Dan kunnen ze zich de hele dag uitleven.

 • 2. Resort met kinderactiviteiten

  Op veel vakantiebestemmingen worden speciale activiteiten voor kinderen georganiseerd. Terwijl u lekker aan het zwembad ligt, beleven uw kinderen pure pret met animatieprogramma's.

 • 3. Accommodatie in de buurt van pretparken

  Geef uw kinderen de dag van hun leven met een bezoek aan één van de grote pretparken. Heeft u bijvoorbeeld voor één van de naturistische vakanties in Denemarken gekozen? Denk dan aan LEGOLAND. Of speelt uw naaktvakantie in het zuiden van Duitsland af? Probeer dan Europa Park te bezoeken. Dit is het allergrootste pretpark van Duitsland.

Beste vakantie-ideeën

Meer info

Ontdek meer vakantie-ideeën

Meer info
image-tag