Golfreizen - HomeToGo base64Hash Golfreizen - HomeToGo

Golfreizen

Nederland
Om het even wanneer
Gasten
Nederland
Om het even wanneer
Gasten

Populaire filters om de perfecte huurwoning te vinden in Nederland

2 volwassenen
1 slaapkamer
Huisdieren toegestaan
4 volwassenen
Zwembaden
Bubbelbaden

Golfreizen: De beste bestemmingen

Golfen: ontdek toplocaties voor uw golfvakantie

Voor de één is het pure ontspanning, voor de ander vereist het opperste concentratie: golfen bestaat er voor allerlei niveaus. Deze populaire sport is dan ook een ideaal vakantiedoel voor golfreizen. Over heel de wereld liggen prachtige golfbanen op de meest mooie vakantiebestemmingen. Of u nu uw eerste balletje gaat slaan of een golfcourse zoekt met uitdagende hindernissen: u vindt vast uw ideale golfreis!
De beste 5 landen voor golfreizen

De beste 5 landen voor golfreizen

Om te genieten van de mooiste golfbanen hoeft u overigens niet ver te reizen. Al in Duitsland liggen er prachtige exemplaren in het glooiende landschap. Of wilt u het liefste golfen onder een subtropische zon? Reis dan wat verder naar het Iberische schiereiland voor de golfbanen van Portugal of Spanje. Voor een volledig overzicht van onze aanraders geven wij hier een top 5 van de beste landen voor een golfvakantie.

 • 1. Duitsland

  Wilt u eens golfen in een andere omgeving, maar daarvoor net te ver reizen? Probeer dan de golfbanen in Duitsland. Al vlak over de Nederlandse grens zijn er boeiende exemplaren. Combineer bijvoorbeeld een vakantie in de prachtige natuur van de Eifel met een golfreis. Behalve een mooie ligging bieden veel Duitse golfbanen ook betaalbare greenfees.

 • 2. Schotland

  Schotland is de bakermat van de golfsport en heeft meer dan 550 golfbanen. De meest bekende exemplaren zijn de Old Course en de New Course in St. Andrews plus de King's Course en Queen's Course in Gleneagles. Hoewel u het vanwege het weer misschien niet verwacht, zijn de Schotse golfbanen het hele jaar door open.

 • 3. Spanje

  Aan de costa's of liever op één van de eilanden? In Spanje zijn bijna 400 golfbanen waarvan u de meeste aan de Costa del Sol vindt. De golfcourses staan bekend om hun hoge kwaliteit. Bovendien zijn ze er voor allerlei niveaus, zodat beginners en gevorderden volop kunnen genieten van hun golfreizen naar Spanje. Door het aangename Spaanse klimaat kan er het hele jaar door bij goede weersomstandigheden gegolfd worden.

 • 4. Portugal

  Het milde klimaat en de uitstekende golfbanen maken Portugal een prima golfbestemming. Met meer dan 90 golfbanen biedt het land niet zoveel keuze als Spanje of Schotland. Maar dat neemt niet weg dat Portugal een serie prachtige en uitdagende banen bezit plus een heerlijk klimaat. Bovendien heeft Portugal een lange geschiedenis op golfgebied. Eén van de oudste golfbanen van continentaal Europa ligt namelijk in het Noord-Portugese Espinho. De beste golffaciliteiten vindt u nu echter meer in het zuiden rondom Lissabon en in de Algarve.

 • 5. Turkije

  Dit land heeft één van de snelst groeiende golfbestemmingen van Europa. Het is de badplaats Belek waar in de omgeving inmiddels 15 golfbanen zijn. In het gevarieerde aanbod vindt u academy courses voor beginners, maar ook banen met uitdagende hindernissen voor gevorderde spelers. Het heerlijke klimaat plus de aanwezigheid van luxueuze 5-sterrengolfresorts maken van dit land echt een topbestemming voor golfreizen.

Golfreizen: Ontdek meer topbestemmingen

Beste vakantie-ideeën

Meer info

Ontdek meer vakantie-ideeën

Meer info
image-tag