Visvakantie Ierland

Ierland

Visvakantie in Ierland: de beste bestemmingen

  • County Wicklow
  • Spiddal
  • West Cork
  • Mullaghmore
Visvakantie Ierland

Het prachtige Ierland is een erg populaire bestemming onder vissers. Het land staat bekend om de vele wateren en de bijzondere vissen. In Ierland is het bijvoorbeeld mogelijk om vanaf het strand of vanaf de rotsen te vissen, en ook nog eens zonder vergunning. De schitterende, ongerepte natuur van Ierland zorgt ervoor dat u helemaal tot rust komt en volledig kunt genieten. Een visvakantie in Ierland wordt door sommigen ook wel een paradijs voor vissers genoemd.

Adembenemende landschappen in Ierland

Het is niet moeilijk om de componenten te beschrijven die het vissen in Ierland zo mooi maken. De adembenemende landschappen en ontelbare meren met alle denkbare soorten vis spreken eigenlijk voor zich. Na een heerlijke dag vissen in West Cork heeft u de gelegenheid om de typische Ierse gezelligheid op te zoeken. In de verschillende pubs en restaurants kunt u genieten van heerlijke maaltijden met een lekker drankje. Het is er altijd enorm levendig.

Waar de mensen die op zoek zijn naar gezelligheid volledig aan hun trekken komen, geldt dat zeker ook voor iedereen die er voor zijn rust komt. Een visvakantie in Ierland is de perfecte manier om te relaxen. In het binnenland van Ierland vindt u een groot aantal grote maar ook kleinere meren. U vindt er veel open ruimte en weinig mensen. Als u denkt dat u op de kleinere meren niet veel kunt vangen, heeft u het mis! De meertjes zitten vol met onder andere snoek en witvis.

Het bijzondere aan Ierland is dat het land over veel verschillende wateren beschikt. Zo kunt u kiezen om aan de oostkust van Ierland, in Wicklow, te gaan vissen in de Ierse Zee. De westkust van het land biedt fantastische mogelijkheden om in de Atlantische Oceaan een hengel uit te slaan. Spiddal Galway is hier een uitermate geschikte locatie voor. Een visvakantie in Ierland is werkelijk een onvergetelijke ervaring voor de echte liefhebbers.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Ierland Novasol Vakantiehuizen in Ierland TripAdvisor Vakantiehuizen in Ierland Casamundo Vakantiehuizen in Ierland DanCenter Vakantiehuizen in Ierland Inter Chalet Vakantiehuizen in Ierland dansommer Vakantiehuizen in Ierland HomeAway Vakantiehuizen in Ierland Interhome Vakantiehuizen in Ierland 9flats.com Vakantiehuizen in Ierland HouseTrip Vakantiehuizen in Ierland Belvilla Vakantiehuizen in Ierland Montagne Vacances Vakantiehuizen in Ierland Only-apartments Vakantiehuizen in Ierland Migoa Vakantiehuizen in Ierland

Ontdek andere interessante bestemmingen