Ierland stedentrip

Ierland

Stedentrip in Ierland: de beste bestemmingen

Ierland stedentrip

Op het Keltische eiland Ierland beleeft u een avontuurlijke stedentrip. Er is van alles te bezichtigen en te beleven in de charmante Ierse steden. U kunt er bijvoorbeeld eeuwenoude kerken, kastelen en musea bezoeken, maar u kunt er ook prima shoppen en genieten van livemuziek in een van de gezellige pubs. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van Ierland, een ideale stedentripbestemming voor een weekje of een weekendje weg.

Van Dublin naar Galway en Cork

Elke Ierse stad heeft zijn eigen charme en schoonheid. Het is over het algemeen een tikkeltje kouder dan in Nederland maar de Ierse mensen zijn hartverwarmend. Dublin is een levendige stad waar het barst van de straatmuzikanten, historische gebouwen en kroegen. De hoofdstad is dan ook een geweldige bestemming voor een stedentrip naar Ierland.

Galway is een charmante stad aan de westkust, beroemd om zijn vele festivals en zijn aantrekkingskracht op kunstenaars en muzikanten. In het zuiden ligt de studentenstad Cork met zijn vele pubs, betaalbare restaurantjes en bruisende nachtleven.

Het eiland is gemakkelijk te bereizen met de frequente bussen en treinen. Accommodatie vinden is ook geen probleem: in de steden vindt u een ruime keus aan gezellige appartementen en vakantiehuizen vanwaaruit u een ontspannen stedentrip in Ierland beleeft.

Liefhebbers van cultuur kunnen hun hart ophalen tijdens een stedentrip naar Ierland. U kunt urenlang rondslenteren in de Ierse steden om musea, eeuwenoude kathedralen en kerken te bezoeken. Daarnaast kunt u in iedere stad ook prima shoppen en genieten van traditionele Ierse stews in de vele restaurants en cafés.

's Avonds kunt u zich onderdompelen in het nachtleven met eindeloos veel Ierse pubs waar het bruist van de gezelligheid. Bestel een glas Ierse whiskey of een pint Guinness-bier en de traditionele Ierse livemuziek doet de rest voor een onvergetelijke avond uit. Hop van stad naar stad, neem een goede reisgids mee en u zult volop genieten van uw weekendje weg in Ierland.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Ierland Novasol Vakantiehuizen in Ierland TripAdvisor Vakantiehuizen in Ierland Casamundo Vakantiehuizen in Ierland DanCenter Vakantiehuizen in Ierland Inter Chalet Vakantiehuizen in Ierland dansommer Vakantiehuizen in Ierland HomeAway Vakantiehuizen in Ierland Interhome Vakantiehuizen in Ierland 9flats.com Vakantiehuizen in Ierland HouseTrip Vakantiehuizen in Ierland Belvilla Vakantiehuizen in Ierland Montagne Vacances Vakantiehuizen in Ierland Only-apartments Vakantiehuizen in Ierland Migoa Vakantiehuizen in Ierland

Ontdek andere interessante bestemmingen