Vakantiepark in Hoenderloo - HomeToGo base64Hash Vakantiepark in Hoenderloo - HomeToGo

Vakantiepark in Hoenderloo

Hoenderloo
Om het even wanneer
Gasten

Kies de perfecte vakantie accommodatie

Prijs per nacht
Tot €100
€100 - €199
Vanaf €200
Afstand tot centrum
Max. 1 km
Max. 2 km
Max. 5 km
Beoordeling
Uitstekend : 4,5+
Zeer goed: 4+
Goed: 3,5+

Een vakantiepark in Hoenderloo op de Veluwe

Het sfeervolle dorp Hoenderloo ligt op de Veluwe, in de provincie Gelderland. U vindt hier diverse sfeervolle vakantieparken waar u geniet van een ontspannen vakantie met uw partner, vriendengroep of gezin. Vanuit uw vakantiewoning kunt u op uw gemak het indrukwekkende Nationale Park De Hoge Veluwe bezoeken.

In deze vakantieparken in Hoenderloo bent u van alles voorzien base64Hash In deze vakantieparken in Hoenderloo bent u van alles voorzien

In deze vakantieparken in Hoenderloo bent u van alles voorzien

Uw vakantiepark in Hoenderloo is doorgaans voorzien van prettige faciliteiten. Zo is er vaak een binnen- en buitenzwembad en een leuke speeltuin voor de kinderen. Bij de fietsverhuur kunt u fietsen huren om de natuurlijke omgeving op uw gemak te ontdekken. Doorgaans treft u ook een minimarkt aan, waar u 's ochtends een lekker vers ontbijtje kunt halen.

 • Nationale Park De Hoge Veluwe

  Het Nationale Park De Hoge Veluwe heeft ontzettend veel te bieden. U kunt hier mooie fiets- en wandeltochten maken langs de steeds veranderende landschappen. De diverse routes zijn aangegeven met paaltjes. Bij alle ingangen van het park en het bezoekerscentrum kunt u een wandel-, fiets- en autokaart van het park aanschaffen. Een andere manier om het park te ontdekken is tijdens een safari met een deskundige boswachter die al meer dan 30 jaar in het park woont en werkt. Het thema en de route van de safari wordt afgestemd op het seizoen en wat er op dat moment te zien is.

 • Kröller-Müller Museum

  Dit museum voor moderne kunst heeft een unieke ligging in het Nationale Park De Hoge Veluwe ter hoogte van Otterlo. In het museum en het aangrenzende beeldenpark bewondert u werken van onder andere Monet, Mondriaan, Van Gogh en Seurat. Als u meer de diepte in wilt gaan, kunt u kiezen voor een audiotour of rondleiding onder begeleiding van een gids. De beeldentuin is één van de grootste van Europa en hier staan prachtige sculpturen van wereldberoemde kunstenaars, waaronder Auguste Rodin en Henry Moore.

 • Deelerwoud

  Het Deelerwoud is rustiger dan andere gebieden in het Nationale Park De Hoge Veluwe en biedt prachtige bossen, indrukwekkende heidevelden en een zacht glooiend landschap. Tijdens een wandeling of fietstocht door dit park maakt u kans om oog in oog te staan met Nederlands wild, zoals een damhert, edelhert of wild zwijn. Het is ook mogelijk om het bos te verkennen op de rug van een paard. De routes zijn gemarkeerd met paaltjes, te herkennen aan de afbeelding met een hoefijzer.

Genoeg te beleven in en nabij Hoenderloo base64Hash Genoeg te beleven in en nabij Hoenderloo

Genoeg te beleven in en nabij Hoenderloo

Tijdens uw vakantie naar Hoenderloo hoeft u zich geen moment te vervelen. In de omgeving vindt u een groot aantal interessante bezienswaardigheden en schitterende natuur waar u kunt wandelen, fietsen en paardrijden. Daarnaast beschikt uw vakantiepark in Hoenderloo vaak over sport- en animatiemogelijkheden, en een kidsclub waar de kleintjes zich vermaken en een recreatieprogramma.

 • Jachthuis Sint Hubertus

  Dit architectonische hoogstandje op de Veluwe is ontworpen door de bekende architect Berlage. Tijdens een rondleiding door het bijzondere Jachthuis komt u meer te weten over de geschiedenis en bewondert u de geometrische vormen die met precisie zijn ontworpen. Het Jachthuis is geïnspireerd door het Engelse ontwerp van het 'country house'. Zo zijn er speciale vertrekken voor ieder gezinslid, een imposante bibliotheek, een ouderwetse rookkamer en een biljartkamer. Het vertrek is gebouwd in opdracht van het echtpaar Kröller-Müller.

 • Bezoekerscentrum / Museonder

  In het ondergrondse museum Museonder leert u alles over wat er onder uw voeten gebeurt. Zo komt u meer te weten over wat er vroeger en nu onder het aardoppervlakte leeft en neemt de tentoonstelling u steeds dieper en dieper mee de bodem in. Hierdoor krijgt u een dieper begrip voor de geschiedenis van het Nationale Park De Hoge Veluwe en kijkt u eenmaal boven met andere ogen naar de bossen en dieren.

 • Wildkijkscherm Ringakker

  Er staan diverse wildkijkschermen verspreid over de Veluwe. Door gebruik te maken van een wildscherm vergroot u de kans op een ontmoeting met wilde dieren aanzienlijk. Als u bijvoorbeeld herten of wilde zwijnen wilt spotten valt het aan te raden om een van de wildschermen te bezoeken. De meeste kans om wild te zien heeft u 's morgens vroeg of juist tegen de schemering. Tijdens april tot en met september worden er ook excursies gehouden naar de exclusieve wildkijkplekken van de Veluwe onder begeleiding van een deskundige gids van Staatsbosbeheer. Tijdens de wandeling naar de wildkijkplek wijst deze gids u op diersporen en andere interessante natuurverschijnselen die u anders wellicht over het hoofd ziet.

Het weer in Hoenderloo

max.
Min.

23 dagen 23
max.
Min.

17 dagen 17
max.
Min.
10°
15 dagen 15
max.
Min.
15°
15 dagen 15
max.
Min.
18°
16 dagen 16
max.
Min.
20°
10°
18 dagen 18
max.
Min.
23°
13°
18 dagen 18
max.
Min.
22°
12°
20 dagen 20
max.
Min.
19°
10°
15 dagen 15
max.
Min.
15°
17 dagen 17
max.
Min.
10°
20 dagen 20
max.
Min.

24 dagen 24
Jan
Febr
Mrt
Apr
Mei
Juni
Juli
Aug
Sept
Okt
Nov
Dec
- Regendagen

Gemiddelde huurprijzen per nacht in Hoenderloo

Prijsinformatie in Hoenderloo

Beschikbaarheid van de accommodaties in Hoenderloo

Beschikbaarheid in Hoenderloo

Vakantiepark in Hoenderloo Inspiratie

Beste vakantie-ideeën in Hoenderloo

Ontdek meer vakantie-ideeën

image-tag