Pension in Hinterglemm

Hinterglemm
Op elk moment
2 personen

Van de skipistes in Hinterglemm

Het Oostenrijkse Hinterglemm, gelegen in Salzburger Land, is een ideale locatie voor een wintersportvakantie. U kunt hier echter ook geweldig vertoeven in de zomermaanden. Zo is fietsen en wandelen in deze omgeving een hele beleving. Hinterglemm heeft voor ieder wat wils. De onderstaande tips kunnen u helpen met het organiseren van activiteiten tijdens uw verblijf in een pension in Hinterglemm.

Wat te doen tijdens uw verblijf in een pension in Hinterglemm

Sportievelingen en natuurliefhebbers zitten dus goed in het bruisende Hinterglemm. U kunt hier heerlijk gebruikmaken van de skipistes. Het gebied kent een divers aantal pisten, zowel voor de beginneling als de ervaren skiër. Waar moet u wezen voor de leukste activiteiten, wanneer u in Hinterglemm verblijft?

  • 1. Goaßstall

    Hinterglemm staat bekend om zijn geweldige après-ski mogelijkheden. Als u wel in bent voor een feestje, moet u de Goaßstall bezoeken. Deze après-ski bar bevindt zich direct aan de piste en is dus snel bereikbaar na het skiën. De Goaßstall is al enkele malen uitgeroepen tot de beste après-ski aangelegenheid die de Alpen te bieden heeft. Voor een alcoholische versnapering is dit dus de ideale plek. Na een gezellige avond kunt u vervolgens moe maar voldaan uw bed in een pension in Hinterglemm opzoeken.

  • 2. Snowly Land

    Hinterglemm is ook een kindvriendelijk skioord. Snowly Land is daarvan het bewijs. Hier kunnen de kleintjes heerlijk spelen en het skiën eigen maken. Door middel van een lopende band, speeltoestellen en een oefenweide, leren de kinderen spelenderwijs het skiën. Mascotte Snowly helpt hier bovendien een handje bij.

  • 3. Nightpark Hinterglemm

    Naast de reguliere pistes van het Skicircus Saalbach Hinterglemm, een van de grootste skigebieden die er is, kunt u terecht bij het Nightpark Hinterglemm. Dit park is helemaal bedoeld voor de freestyle skiër en snowboarder. Nightpark Hinterglemm is tot in de late uurtjes toegankelijk om allerlei capriolen uit te halen. Na een sportieve dag is het heerlijk thuiskomen in uw pension.

Het weer in Hinterglemm


-5°

-5°
10°
15°
18°
23°
12°
25°
14°
24°
13°
19°
14°


-4°
Jan
Febr
Mrt
Apr
Mei
Juni
Juli
Aug
Sept
Okt
Nov
Dec
- Regendagen

Pension: Andere interessante bestemmingen