Hostel in Hamburg

Hamburg
Op elk moment
2 personen

Op ontdekkingstocht in het prachtige Hamburg vanuit een gezellig hostel

Met het oude havengebied, onderscheidende architectuur en bruisend uitgaansleven is Hamburg een geweldige bestemming voor een stedentrip. Een hostel in Hamburg is daarnaast de ideale accommodatie om in te overnachten. Kies uit het uitgebreide aanbod van hostels voor de sfeer en de locatie die het best bij u past en ga op ontdekkingstocht in het prachtige Hamburg.

Wat te doen tijdens je verblijf in een hostel in Hamburg

Hamburg is leuk om met de fiets te verkennen. U kunt zelf een fiets huren of u kunt zich aansluiten bij een van de fietstours, die worden georganiseerd in Hamburg. Hieronder volgen een aantal leuke tips van bestemmingen, die met de fiets te bereiken zijn.

  • 1. HafenCity & Speicherstadt

    Verscheidene riviereilanden in de Elbe vormen het indrukwekkende stadsgedeelte HafenCity. In dit stadsdeel zijn onder andere moderne architectonische hoogstandjes en oude bakstenen pakhuizen te zien. In de wijk Speicherstadt ligt het 300.000 vierkante meter grote havenmagazijn dat in 2015 werd toegevoegd aan de UNESCO Werelderfgoedlijst. Deze oude pakhuizen zijn opgetrokken uit rood baksteen met groene torentjes en zorgen voor een aparte uitstraling.

  • 2. Het Scheepvaartmuseum

    Op zondag, wanneer veel panden dicht zijn in Hamburg, is het leuk om een van de verscheidene musea van de stad te bezoeken. Het Scheepvaartmuseum is gevestigd in de wijk Speicherstadt en is met meer dan 3000 jaar aan scheepvaartgeschiedenis zeker een bezoekje waard. Zo kunt u hier oude vergeelde kaarten en grote modelschepen bewonderen en leren over beroemde kapiteins en zeelui.

  • 3. Het Schanzenviertel

    Als derde stad van Duitsland heeft Hamburg genoeg leuke uitgaansgelegenheden. Het Schanzenviertel is met zijn kleine gezellige cafeetjes en hippe karakter een leuk wijkje om te ontbijten of te lunchen. Wanneer u in de avond uit wilt gaan is de uitgaansstraat Reperbahn een leuke plek. De straat is dan verlicht met felle neonkleuren en uit de vele barretjes en cafeetjes komen diverse muziekstijlen u tegemoet.

Het weer in Hamburg-1°

14°
17°
20°
10°
23°
13°
22°
13°
18°
10°
14°


Jan
Febr
Mrt
Apr
Mei
Juni
Juli
Aug
Sept
Okt
Nov
Dec
- Regendagen

Gemiddelde huurprijzen per nacht in Hamburg

Prijsinformatie in Hamburg

Beschikbaarheid van de accommodaties in Hamburg

Beschikbaarheid in Hamburg

hostel: Andere interessante bestemmingen