Hostel in Haarlem - HomeToGo base64Hash Hostel in Haarlem - HomeToGo

Hostel in Haarlem

Haarlem
Om het even wanneer
Gasten
Haarlem
Om het even wanneer
Gasten

Populaire filters om de perfecte huurwoning te vinden in Haarlem

2 volwassenen
1 slaapkamer
4 volwassenen
Zwembaden
Huisdieren toegestaan
Huis
2 slaapkamers

Ontdek Haarlem vanuit een comfortabel hostel

Dankzij de ligging dicht bij zee en een uitgebreid cultureel aanbod is Haarlem een fantastische bestemming voor een weekendje weg. Na een dag door de stad te hebben gestruind, kunt u heerlijk ontspannen in een comfortabel hostel in Haarlem. Voor een aantrekkelijke prijs heeft u een gezellige kamer, die u kunt gebruiken als uitvalsbasis voor het verkennen van de stad.
Wat te doen tijdens uw verblijf in een hostel in Haarlem

Wat te doen tijdens uw verblijf in een hostel in Haarlem

Haarlem ligt dicht bij Amsterdam, maar wordt in tegenstelling tot zijn grote buur niet overspoeld door andere vakantiegangers. Samen met het feit dat Haarlem de zesde monumentenstad van Nederland is, maakt dit de stad tot een interessante bestemming voor een ontspannen weekendje weg. Hieronder vindt u drie leuke bestemmingen.

  • 1. Teylers Museum

    Het oudste museum van Nederland, het Teylers Museum, is gevestigd in Haarlem. Het karakteristieke interieur met zijn hoge plafonds, houten stellingkasten en krakende vloeren is alleen al een goede reden om dit bijzondere museum te bezoeken. Verder kunt u er fascinerende wetenschappelijke instrumenten, schetsen van Michelangelo en een uitgebreide munten- en penningencollectie bekijken.

  • 2. Gouden Straatjes en hofjes

    Haarlem is met zijn compacte centrum een geschikte stad om lekker te winkelen. Pittoreske straten zoals de Gouden Straatjes zijn dankzij de unieke boetiekjes, hippe conceptstores en gezellige cafeetjes echt een aanrader om doorheen te lopen. Wanneer u door de binnenstad wandelt, kan het zomaar gebeuren dat u langs een middeleeuws hofje loopt. Kijk gerust even binnen en ervaar de rustgevende sfeer.

  • 3. Strand en duinen

    Aangezien Haarlem dicht bij zee ligt, is het op een mooie dag een goed idee om naar het strand te gaan. Waai lekker uit tijdens een lange strandwandeling of huur een fiets en doorkruis het spectaculaire duinlandschap. Uitrusten en een hapje eten kunt u bij een van de gezellige strandtentjes in Zandvoort of Bloemendaal, voordat u voldaan terugkeert naar uw hostel in Haarlem.

Hostel: Andere interessante bestemmingen

Beste vakantie-ideeën in Haarlem

Meer info

Ontdek meer vakantie-ideeën

Meer info
image-tag