Pension in Gerlos

Gerlos
Op elk moment
2 personen

Skiën en genieten in Gerlos

Het Oostenrijkse Gerlos, gelegen in het Zillertal, is de ideale plek voor uw wintersportvakantie. Gerlos ademt sfeer en plezier. Na een gang van de skipiste kunt u heerlijk genieten in de vele restaurants, barretjes en cafés die het gebied rijk is. Hieronder vindt u de leukste activiteiten om te doen tijdens uw verblijf in een pension in Gerlos.

Wat te doen tijdens uw verblijf in een pension in Gerlos

In Gerlos kunt u heerlijk sporten. Het gaat hierbij alleen om skiën. U kunt hier genieten van verschillende sportieve activiteiten. U zult nooit een saai moment beleven, wanneer u aan het paragliden of rodelen slaat. Maar ook een rustige en prachtige wandeling door het bergrijke gebied is een optie. Waar moet u zijn voor de leukste en mooiste activiteiten?

  • 1. Krimml Watervallen

    Bent u even klaar met de wintersport, dan is een bezoek aan de Krimml Watervallen een echte aanrader. Deze watervallen, gelegen op de grens van Tirol en Salzburger Land, zijn een echte belevenis. Ze behoren tot de grootste watervallen van de wereld. Bij de watervallen heeft u een prachtig uitzicht over het nabije dal. Vanuit een pension in Gerlos zijn de Krimml watervallen gemakkelijk bereikbaar.

  • 2. Wimmertal

    Dit zijdal, gelegen in Gerlos-Gmünd, is een plaatje. U kunt hier prachtige wandelingen maken. De gevorderde wandelaar kan zelfs tot op een hoogte van 2500 meter komen. Gerlos heeft meerdere zijdalen in de nabije omgeving, waar u ook mooie trektochten kunt houden. Het Schwarzachtal, Krummbachtal en het Schönetal liggen niet ver weg.

  • 3. Après-ski

    Gerlos kent verschillende après-ski aangelegenheden. Na het skiën, kunt u hier genieten van een drankje en de nachtelijke uurtjes al feestend volmaken. Het aanbod is uitgebreid in Gerlos. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Luigi’s Turbo Bar, Cin Cin en Little London. Na de festiviteiten kunt u heerlijk tot rust komen in uw pension in Gerlos.

Het weer in Gerlos


-3°

-4°
12°
16°
19°
24°
12°
26°
14°
25°
13°
20°
10°
16°
10°

-4°
Jan
Febr
Mrt
Apr
Mei
Juni
Juli
Aug
Sept
Okt
Nov
Dec
- Regendagen

Gemiddelde huurprijzen per nacht in Gerlos

Prijsinformatie in Gerlos

Beschikbaarheid van de accommodaties in Gerlos

Beschikbaarheid in Gerlos

Pension: Andere interessante bestemmingen