Gambia zomervakantie

Gambia

Zomervakantie Gambia: de beste bestemmingen

  • Kololi
  • Brufut
  • Kotu
  • Bijilo
  • Fajara
  • Banjul
Gambia zomervakantie

Een zonvakantie in Gambia staat synoniem voor genieten. Gambia staat ook wel bekend als 'the smiling coast of Africa' en dat is niet voor niets. Het land is een geweldige vakantiebestemming, of u nu alleen reist, met uw partner of uw hele gezin. De zon straalt altijd, het natuurschoon is exotisch en de bevolking vriendelijk. Ontdek de pracht van Afrika in dit kleine, langgerekte Afrikaanse land.

Een onvergetelijke zonvakantie in Gambia

Gambia is de ideale zon- en strandbestemming. De helderblauwe oceaan en de rijen palmbomen op de tropische stranden geven u direct een vakantiegevoel. Gambia is goedkoop en relatief dichtbij, op ongeveer zes uurtjes vliegen. Onze wintermaanden zijn ideaal voor een zonvakantie in Gambia.

De bekendste en populairste stranden zijn die van Kololi en Kotu, twee strandplaatsjes die bijna vergroeid zijn met de grote stad Serekunda. Onder Kololi en Kotu liggen rustiger stranden, zoals Bijilo, waar ook een mooi natuurpark bij is, en Brufut. Op het strand kunt u vaak genieten van een heerlijke massage.

Tijdens uw zonvakantie in Gambia kunt u heerlijk veel tijd in de buitenlucht doorbrengen. Maak vanuit uw vakantiewoning bijvoorbeeld een wandeling over de levendige Albert Market in Banjul waar u een paar mooie souvenirs voor het thuisfront kunt meenemen.

De belangrijkste attractie van het land is de gelijknamige Gambia-rivier. Deze levensader stroomt over de volledige lengte van Gambia. Maak een boottocht over de rivier die omzoomd wordt door de groene jungle. Bewonder de honderden vogelsoorten en misschien ziet u zelfs nijlpaarden of krokodillen.

Het warme zeewater, de wuivende palmbomen en de minimaal 7 tot 8 uur zon per dag maken uw zonvakantie in Gambia zeker tot een succes. Kies voor een zomervakantie in Gambia of ga in de winter om de kou te ontvluchten: de zon schijnt er immers het hele jaar door.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen Gambia Novasol Vakantiehuizen Gambia TripAdvisor Vakantiehuizen Gambia Casamundo Vakantiehuizen Gambia DanCenter Vakantiehuizen Gambia Inter Chalet Vakantiehuizen Gambia dansommer Vakantiehuizen Gambia HomeAway Vakantiehuizen Gambia Interhome Vakantiehuizen Gambia 9flats.com Vakantiehuizen Gambia HouseTrip Vakantiehuizen Gambia Belvilla Vakantiehuizen Gambia Montagne Vacances Vakantiehuizen Gambia Only-apartments Vakantiehuizen Gambia Migoa Vakantiehuizen Gambia

Ontdek andere interessante bestemmingen