Vakantiehuis in Friesland aan het water

Friesland
Op elk moment
2 personen

Lekker genieten met een vakantiehuis in Friesland aan het water

Friesland is de meest waterrijke provincie van Nederland. In de gehele provincie zijn talloze waterwegen waar u uitgebreid kunt zwemmen, zeilen, watersporten of vissen. U treft langs de oevers overal prettige vakantiehuizen aan. Met een vakantiehuis bent u bovendien van alle gemakken voorzien om de provincie en al haar pracht in uw eigen tempo te ontdekken.

De mooiste bestemmingen voor vakantiehuizen aan het water van Friesland

Friesland biedt u een keur aan fraaie plaatsen die u beslist gezien moet hebben. Bijna overal kunt u wel genieten van een mooie wandeling langs een kanaal of een boottocht op een uitgestrekt meer. Ook als u in een vakantiehuis in de stad verblijft, bent u zo in de wijde natuur.

  • 1. Leeuwarden

    Met een comfortabele vakantiewoning in Leeuwarden kunt u genieten van al het moois dat de hoofdstad van Friesland te bieden heeft. Bezichtig zeker eens de scheve toren de Oldehove en verken de binnenstad met zijn mooie grachten. Soms kijkt u vanuit uw vakantiehuisje zelfs uit over het water.

  • 2. Sneek

    De levendige plaats Sneek met haar alom bekende watertoren is vooral vermaard vanwege het Sneekermeer. Dit meer is omringd met fraaie flora en fauna en met name gedurende de Sneekweek een druk bezochte plek met reizigers uit heel Nederland en ver daarbuiten. Ga er heerlijk opuit met de zeilboot of kano, of huur een boot en ga het meer op om te vissen. Een vakantiehuis in Friesland aan het water biedt u vele verrassende mogelijkheden.

  • 3. Harlingen

    Harlingen is een stad met karakter. De lieflijke binnenstad met enkele interessante musea en de haven doen u denken aan vervlogen tijden. Vanuit de veerhaven vertrekken regelmatig schepen naar de waddeneilanden Vlieland en Terschelling. Hier kunt u in de duinen en op de uitgestrekte stranden heerlijk een of meerdere dagen uitwaaien.

Het weer in Friesland
12°
16°
18°
11°
22°
13°
21°
13°
19°
11°
14°


Jan
Febr
Mrt
Apr
Mei
Juni
Juli
Aug
Sept
Okt
Nov
Dec
- Regendagen

Gemiddelde huurprijzen per nacht in Friesland

Prijsinformatie in Friesland

Beschikbaarheid van de accommodaties in Friesland

Beschikbaarheid in Friesland