Familie uitjes Friesland

Friesland

Familie uitjes in Friesland: de beste bestemmingen

Familie uitjes Friesland

De provincie Friesland is uitermate geschikt voor een familie uitje. Of u er nu sportief op uit wilt of u op cultureel vlak wilt verrijken, deze provincie biedt alle mogelijkheden. Van het Koninklijk Eise Eisinga Planetarium in Franeker tot het ontdekken van het kleinste stadje ter wereld, Sloten, er is voor iedereen iets leuks te beleven. In een vakantiewoning zijn u en uw familieleden van alle gemakken voor het plannen van de leukste familie uitjes in Friesland.

Vele mooie bestemmingen voor familie uitjes in Friesland

Bij het organiseren van familie uitjes in Friesland heeft u volop keuze uit bestemmingen. Bezoek met de familie het dorp Lauwersoog, waar je heerlijke vis kunt eten en prachtige wandelingen kunt maken langs het water of in het bos. Stap in Harlingen aan boord van de veerboot die je naar het Nederlandse Waddeneiland Terschelling voert. Ook kunt u een boot of kano huren om van de fraaie natuur rondom Eernewoude te genieten. Dit geliefde veengebied kent een uitgebreide variatie aan flora en fauna.

Voor een kindervakantie in Friesland is een bezoek aan Aqua Zoo Friesland een aanrader. Deze avontuurlijke dierentuin bevindt zich in het recreatiegebied de Groene Ster nabij Leeuwarden. Kinderen kunnen er onder meer speurtochten doen en spelen in de vele speeltoestellen. Ook zijn er vele leuke stadjes waar u kunt winkelen en wandelen tijdens uw familie uitjes in Friesland. Vooral het gezellige Dokkum met zijn leuke winkelstraatjes is een bezoek waard.

Bezoek in de zomermaanden met uw familie de typisch Friese 'fierljep evenementen'. Bij het fierljeppen wordt er met een polsstok over het water gesprongen. Dit is een indrukwekkend tafereel, aangezien de sporters ver de lucht in klimmen en spectaculair landen. In de zomermaanden zijn ook de Friese ballonfeesten in Joure het bezoeken waard. Hier ziet u een scala aan gekleurde luchtballonnen opstijgen, een prachtig schouwspel.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Friesland Novasol Vakantiehuizen in Friesland TripAdvisor Vakantiehuizen in Friesland Casamundo Vakantiehuizen in Friesland DanCenter Vakantiehuizen in Friesland Inter Chalet Vakantiehuizen in Friesland dansommer Vakantiehuizen in Friesland HomeAway Vakantiehuizen in Friesland Interhome Vakantiehuizen in Friesland 9flats.com Vakantiehuizen in Friesland HouseTrip Vakantiehuizen in Friesland Belvilla Vakantiehuizen in Friesland Montagne Vacances Vakantiehuizen in Friesland Only-apartments Vakantiehuizen in Friesland Migoa Vakantiehuizen in Friesland

Ontdek andere interessante bestemmingen