Frankrijk zomervakantie

Frankrijk

Zomervakantie in Frankrijk: de beste bestemmingen

Frankrijk zomervakantie

Als u op zoek bent naar een aangename, warme bestemming voor uw volgende reis, is een zonvakantie in Frankrijk een prima idee. Tijdens de zomermaanden is dit gevarieerde land uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie voor reizende koppels, families met kinderen, vriendengroepen of reizigers die er in hun eentje op uit trekken. Door op voorhand een fijn vakantiehuisje te boeken, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw overnachting!

Een warme zomervakantie in Frankrijk

Een zonvakantie in Frankrijk staat gelijk aan honderd procent genieten. In verschillende regio's van het land worden reizigers verwelkomd op gezellige pleinen met terrasjes of op stralende stranden. Nadat u gearriveerd bent met de auto, de trein, of het vliegtuig, kan u het vakantiehuisje gaan verkennen waar u tijdens uw reis zal verblijven. Een goed logement is de perfecte basis voor een onvergetelijke zomervakantie!

U weet ongetwijfeld al dat de Franse hoofdstad Parijs een pareltje is om te bezoeken, maar ook in de banlieue van de stad bevinden zich heel wat sfeervolle gemeenten, zoals Courbevoie, Montrouge, of Nanterre. Daar is het net wat rustiger dan in de metropool, maar komt u toch nog attracties en heel wat horecazaken tegen op uw wandeling. Bovendien hebt u in deze regio's vlot toegang tot het openbaar vervoer, zodat u ook nog verdere uitstapjes kan ondernemen.

Ook ideaal voor tijdens uw zonvakantie in Frankrijk is een vakantiehuisje in het zuiden van het land. Hier bevinden zich heerlijk rustige dorpjes, zoals Castellane, waar u kan genieten van de natuur en van de zon. Strandliefhebbers boeken best een vakantie naar badsteden zoals Nice of Port Grimaud, waar net zoals in de rest van het land genoten kan worden van de typische Franse keuken en wijnen.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Frankrijk Wimdu Vakantiehuizen in Frankrijk Novasol Vakantiehuizen in Frankrijk TripAdvisor Vakantiehuizen in Frankrijk Casamundo Vakantiehuizen in Frankrijk DanCenter Vakantiehuizen in Frankrijk Inter Chalet Vakantiehuizen in Frankrijk dansommer Vakantiehuizen in Frankrijk HomeAway Vakantiehuizen in Frankrijk Interhome Vakantiehuizen in Frankrijk 9flats.com Vakantiehuizen in Frankrijk HouseTrip Vakantiehuizen in Frankrijk Belvilla Vakantiehuizen in Frankrijk Montagne Vacances Vakantiehuizen in Frankrijk Only-apartments Vakantiehuizen in Frankrijk Migoa Vakantiehuizen in Frankrijk

Ontdek andere interessante bestemmingen