Wandelvakantie Frankrijk

Frankrijk

Wandelvakantie in Frankrijk: de beste bestemmingen

Wandelvakantie Frankrijk

Frankrijk is met haar diverse landschap het perfecte land voor een wandelvakantie. Met de ruige kust van Bretagne in het westen, de golvende heuvels van de Vogezen in het noordoosten en de imponerende Alpen in het zuidoosten is er voor ieder wat wils. In Frankrijk kunt u talloze wandelroutes volgen van verschillende niveaus, zodat u een wandeltocht kiezen die perfect bij u past. Trekt u de wandelschoenen maar vast aan voor een wandelvakantie in Frankrijk!

Wandelen door het diverse landschap van Frankrijk

Zowel voor beginnende als voor gevorderde wandelaars zijn er in Frankrijk vele wandelroutes te vinden. De echt ervaren wandelaars kunnen in Provence-Alpes-Côte d'Azur hun hart ophalen aan een prachtige meerdaagse bergtocht door de Franse Alpen. Wandel door de weidse valleien of kijk uit over prachtige besneeuwde bergtoppen. De wandelpaden zijn erg goed aangegeven, wat deze regio perfect maakt voor uw wandelvakantie in Frankrijk.

Lichtere wandelroutes vindt u in het zuidwesten van Frankrijk, zoals in het departement Gascogne. Wandel langs golvende heuvels en zie in de verte de ruige Pyreneeën. Zie Frankrijk zoals het vroeger was, met haar vele oude kerkjes en ongerepte natuur. Loop over smalle bospaadjes naar één van de vele meertjes en kom volledig tot rust. Houdt u meer van de zee? Op Corsica of in Bretagne zijn er veel gemakkelijke wandelroutes langs de steile rotswanden en door de authentieke kustplaatsjes te vinden.

Of u nu wandelt om uw conditie op peil te houden of om heerlijk tot rust te komen, tijdens een wandelvakantie in Frankrijk is er voor ieder wat wils te vinden. Geniet van de natuur en kom heerlijk tot rust. Huur één van de vele beschikbare vakantiehuisjes en misschien kijkt u binnenkort wel uit over een golvende zee, hoge bergen of weidse vlaktes. Kies voor een wandelvakantie en maak een onvergetelijke reis!

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Frankrijk Novasol Vakantiehuizen in Frankrijk TripAdvisor Vakantiehuizen in Frankrijk Casamundo Vakantiehuizen in Frankrijk DanCenter Vakantiehuizen in Frankrijk Inter Chalet Vakantiehuizen in Frankrijk dansommer Vakantiehuizen in Frankrijk HomeAway Vakantiehuizen in Frankrijk Interhome Vakantiehuizen in Frankrijk 9flats.com Vakantiehuizen in Frankrijk HouseTrip Vakantiehuizen in Frankrijk Belvilla Vakantiehuizen in Frankrijk Montagne Vacances Vakantiehuizen in Frankrijk Only-apartments Vakantiehuizen in Frankrijk Migoa Vakantiehuizen in Frankrijk

Ontdek andere interessante bestemmingen