Visvakantie Frankrijk

Frankrijk

Visvakantie in Frankrijk: de beste bestemmingen

Visvakantie Frankrijk

Frankrijk is het land van de vele riviertjes, kanalen en fraaie meren. Het is dan ook niet vreemd dat het land uitermate geliefd is onder vissers. Dankzij het fenomenale landschap en bijzondere sfeer voelt u zich snel op uw gemak tijdens een visvakantie in Frankrijk. Denk er wel om dat een visvergunning noodzakelijk is. Met een vakantievergunning mag u zeven aaneengesloten dagen vissen, deze is gemakkelijk online te verkrijgen. Nu bent u helemaal klaar om uw hengel uit te gooien!

Ontdek de rijke viswateren van Frankrijk

Het Franse landschap is zeer divers, waardoor er voor elk type visser genoeg te kiezen valt. Of u nu graag aan de oever van een rivier vist of het liefst bij een kabbelend beekje zit; er is keuze genoeg. Probeer het eens bij een van de kleinere dorpjes aan de rivier Loire, zoals Beaulon. Het is ook een mooie ervaring om op zee te vissen. In verschillende havens worden speciale middagen georganiseerd waarop boten uitvaren om te gaan zeevissen.

Met een visvakantie in Frankrijk profiteert u niet alleen van het rijke aanbod aan viswateren, er is ook een enorme variatie aan vissoorten. Kies voor een vakantiehuisje in het prachtige Normandië. Deze regio wordt het walhalla voor vissers genoemd. U zult met name veel zalm tegenkomen in de talloze rivieren en kanaaltjes in Normandië. Maar ook baars en forel zijn er in overvloed te vinden. Tijdens het vissen geniet u optimaal van het overwegend groene landschap.

Een andere goede locatie voor uw visvakantie in Frankrijk is het Lac de Villedon. De meeste vissers zullen geen enkel probleem hebben hier een aantal flinke vissen te vangen. En wat is er nu mooier dan bij het diner te kunnen genieten van uw zelf gevangen visje? Maar vergeet u ook niet te laten verwennen in de sfeervolle restaurants, met een goed glas wijn bij het eten. De Franse keuken staat internationaal bekend om de hoge kwaliteit.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Frankrijk Novasol Vakantiehuizen in Frankrijk TripAdvisor Vakantiehuizen in Frankrijk Casamundo Vakantiehuizen in Frankrijk DanCenter Vakantiehuizen in Frankrijk Inter Chalet Vakantiehuizen in Frankrijk dansommer Vakantiehuizen in Frankrijk HomeAway Vakantiehuizen in Frankrijk Interhome Vakantiehuizen in Frankrijk 9flats.com Vakantiehuizen in Frankrijk HouseTrip Vakantiehuizen in Frankrijk Belvilla Vakantiehuizen in Frankrijk Montagne Vacances Vakantiehuizen in Frankrijk Only-apartments Vakantiehuizen in Frankrijk Migoa Vakantiehuizen in Frankrijk

Ontdek andere interessante bestemmingen