Frankrijk stedentrip

Frankrijk
Frankrijk stedentrip

Niet alleen Parijs is een fantastische bestemming voor een stedentrip in Frankrijk. Het land van de fijnproevers heeft een rijke historie die zich weerspiegelt in de diverse architectuur van vele steden. Tal van steden hebben een prachtige ligging, waardoor u tijdens een weekendje weg in Frankrijk cultuur kunt combineren met strand of natuur.

Een zeer ruime keuze uit stedentrips in Frankrijk

De eerste stad die bij de meeste mensen opkomt als ze aan een stedentrip in Frankrijk denken, is de hoofdstad Parijs. De stad heeft heel veel te bieden maar er is zo veel meer te zien in dit veelzijdige land.

De Bretagne is ook met de auto goed te bereiken. De spectaculaire rotskust en het middeleeuwse karakter van de steden maken deze regio geliefd bij vakantiegangers. Vestingstad Saint-Malo is een voorbeeld van hoe de kustplaatsen de grillige Atlantische Oceaan weerstaan. Tijdens eb kunt u naar de eilanden voor de kust lopen.

Verder naar het zuiden troont de elegante stad Biarritz op de duinen. De lange zandstranden gaan hier over in het Baskische berglandschap. Surfers oefenen hun kunsten op de ruige golven. De steden aan de Middellandse Zee bieden ook prachtige stadsstranden. In Nice struint u in de ochtend over de markt met producten uit de Provence, in de middag geniet u van een salade Niçoise en ziet u de mediterrane zon ondergaan aan het strand. In Saint-Tropez is het heerlijk slenteren over de boulevard en uitstekend shoppen in boetiekjes van bekende Franse modeontwerpers.

De studentensteden Bordeaux en Toulouse zijn ook prachtige bestemmingen voor een stedentrip in Frankrijk. Laat u meedrijven op het Franse ritme, bezoek het theater, drink een lokale wijn of bezoek het Musée des Beaux Arts. De culturele rijkdom van de kleinere Franse steden is ook niet te onderschatten. Bezoek de oude pausenstad Avignon, bewonder de bourgondische stad Dijon en ontdek de kastelen en forten van de Franse Ardennen bij Charleville-Mézières.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Frankrijk Novasol Vakantiehuizen in Frankrijk TripAdvisor Vakantiehuizen in Frankrijk Casamundo Vakantiehuizen in Frankrijk DanCenter Vakantiehuizen in Frankrijk Inter Chalet Vakantiehuizen in Frankrijk dansommer Vakantiehuizen in Frankrijk HomeAway Vakantiehuizen in Frankrijk Interhome Vakantiehuizen in Frankrijk 9flats.com Vakantiehuizen in Frankrijk HouseTrip Vakantiehuizen in Frankrijk Belvilla Vakantiehuizen in Frankrijk Montagne Vacances Vakantiehuizen in Frankrijk Only-apartments Vakantiehuizen in Frankrijk Migoa Vakantiehuizen in Frankrijk

Ontdek andere interessante bestemmingen