Fietsvakantie Frankrijk

Frankrijk

Fietsvakantie in Frankrijk: de beste bestemmingen

Fietsvakantie Frankrijk

Dat Frankrijk een schitterend land is, en dat u er heerlijk op vakantie kunt gaan, dat wist u waarschijnlijk al. Maar wist u ook dat Frankrijk een perfect land is voor een fietsvakantie? U kunt van het ene imposante kasteel naar het andere fietsen terwijl u geniet van de wonderschone omgeving. Vergeet niet om even te stoppen bij een wijnchateau, dat heeft u wel verdiend na alle inspanning. Kies voor een fietsvakantie in Frankrijk en beleef een heerlijke tijd.

Ontdek het mooie Frankrijk op de fiets

Het werkt enorm ontspannend om voortdurend in de buitenlucht bezig te zijn. Ondanks de inspanning van uw fietstocht zult u na afloop merken dat u zich topfit voelt. Tijdens uw fietsvakantie in Frankrijk kunt u genieten van idyllische dorpjes, fraaie boomgaarden, historische momumenten en natuurlijk het lekkere weer. Het is een goede optie om in de buurt van Toulouse te gaan fietsen. U kunt dan langs het mooie Canal du Midi richting een van de aantrekkelijke badplaatsen rijden.

Het mooie van een fietsvakantie in Frankrijk is dat u geen fanatieke wielrenner hoeft te zijn om het vol te kunnen houden. U kunt de route en afstand volledig laten afhangen van uw ervaring op de fiets en uw fitheid. Het Franse land heeft voor iedereen de perfecte route te bieden. Voor de wat meer geoefende fietser is een tocht door de vallei van Loire erg interessant. Over uitdagende wegen fietst u langs indrukwekkende kastelen en burchten.

Voor de echte snelheidsduivels die een fiets nog niet hard genoeg vinden gaan, is de motor misschien een beter idee. Ook voor een motorvakantie biedt Frankrijk fantastische mogelijkheden. Rijd bijvoorbeeld richting het veelzijdige Normandië. Met historische bezienswaardigheden, lange stranden en rotsachtige gebieden heeft deze omgeving werkelijk alles in huis. De vele heggen en boomgaarden die u onderweg tegenkomt zijn ook een lust voor het oog. Motorrijden door het prachtige Franse land geeft u een uniek gevoel van vrijheid.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Frankrijk Novasol Vakantiehuizen in Frankrijk TripAdvisor Vakantiehuizen in Frankrijk Casamundo Vakantiehuizen in Frankrijk DanCenter Vakantiehuizen in Frankrijk Inter Chalet Vakantiehuizen in Frankrijk dansommer Vakantiehuizen in Frankrijk HomeAway Vakantiehuizen in Frankrijk Interhome Vakantiehuizen in Frankrijk 9flats.com Vakantiehuizen in Frankrijk HouseTrip Vakantiehuizen in Frankrijk Belvilla Vakantiehuizen in Frankrijk Montagne Vacances Vakantiehuizen in Frankrijk Only-apartments Vakantiehuizen in Frankrijk Migoa Vakantiehuizen in Frankrijk

Ontdek andere interessante bestemmingen