Autovakantie Frankrijk

Frankrijk

Autovakantie in Frankrijk: de beste bestemmingen

Autovakantie Frankrijk

Bent u ook zo verzot op de vrijheid die autorijden met zich meebrengt? Een autovakantie naar Frankrijk is dé manier om die vrijheid te combineren met prachtige natuur, zinderende steden en een bourgondische leefstijl. Of u kiest voor de Route du Soleil of voor de binnenwegen, een autovakantie in Frankrijk is altijd intens genieten.

Instappen en wegwezen

Waar wacht u nog op? Stap in de auto en ga! Met haar boulevards en terrasjes, ligt Parijs op slechts enkele uren van u verwijderd. Maar Frankrijk is meer dan deze romantische bestemming. Frankrijk is ook zee en strand! En die zijn perfect te bereiken met de fameuze Route du Soleil, vanaf Parijs. Via vele andere prachtige steden brengt deze snelweg u helemaal naar Marseille. Dus waarom geen tussenstop voor mosterd uit Dijon of een wandeling over de brug van Avignon?

Aan het einde van de Route du Soleil hoeft uw autovakantie in Frankrijk natuurlijk niet te stoppen. Rijdt u rustig door naar Argeles sur Mer, waar de Pyreneeën pootjebaden in de Middellandse Zee terwijl u geniet van het uitzicht. Of snorkel door het heldere water en beloon uzelf na afloop met een bordje calamaris.

Gelukkig heeft Frankrijk een uitgebreid wegennetwerk, u bent dus niet afhankelijk van de wereldberoemde zonneroute. De tolwegen zijn zeer goed verzorgd en volledig ingesteld op de internationale autoreiziger. Zeer regelmatig vindt u rustplaatsen met toiletten en picknicktafels. Vaak zijn ze uitgebreid ingericht met speelplaatsen, eetgelegenheden en natuurlijk een tankstation.

Viert u uw Franse autovakantie liever op de binnenwegen? Rijdend tussen de zonnebloem- en lavendelvelden komt u langs verlaten boerderijen, oude dorpjes én betaalt u geen tol. Bereik op die manier bijvoorbeeld de westkust en strijk neer in Montalivet les Bains voor een stokbroodje met brie.

Nog niet overtuigd? Denk dan eens aan de lekkerste wijn die u kent. Zeg nou zelf, die smaakt toch het allerbest onder de Franse zon?

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Frankrijk Wimdu Vakantiehuizen in Frankrijk Novasol Vakantiehuizen in Frankrijk TripAdvisor Vakantiehuizen in Frankrijk Casamundo Vakantiehuizen in Frankrijk DanCenter Vakantiehuizen in Frankrijk Inter Chalet Vakantiehuizen in Frankrijk dansommer Vakantiehuizen in Frankrijk HomeAway Vakantiehuizen in Frankrijk Interhome Vakantiehuizen in Frankrijk 9flats.com Vakantiehuizen in Frankrijk HouseTrip Vakantiehuizen in Frankrijk Belvilla Vakantiehuizen in Frankrijk Montagne Vacances Vakantiehuizen in Frankrijk Only-apartments Vakantiehuizen in Frankrijk Migoa Vakantiehuizen in Frankrijk

Ontdek andere interessante bestemmingen