Pension in Flachau - HomeToGo base64Hash Pension in Flachau - HomeToGo

Pension in Flachau

Flachau
Om het even wanneer
Gasten
Flachau
Om het even wanneer
Gasten

Populaire filters om de perfecte huurwoning te vinden in Flachau

2 volwassenen
1 slaapkamer
4 volwassenen
Zwembaden
Huisdieren toegestaan
Huis
2 slaapkamers

Ontdek wat Flachau te bieden heeft

Met een groen berglandschap en breed aanbod van sportieve activiteiten is Flachau een perfecte vakantiebestemming. Leuk is het om de Oostenrijkse sfeer te ervaren in een authentiek pension in Flachau. Door het uitgebreide aanbod kunt u de locatie, sfeer en prijs kiezen, die het best passen bij uw wensen.
Wat te doen tijdens uw verblijf in een pension in Flachau

Wat te doen tijdens uw verblijf in een pension in Flachau

Flachau is een oud dorpje aan de rivier de Enns en heeft een rijke geschiedenis. Authentieke huizen en een groene omgeving zorgen voor een bijzondere sfeer. Rondom het dorpje zijn prachtige wandel- en fietsroutes uitgestippeld. Hieronder staan enkele andere leuke tips.

 • 1. Sportcentrum Flachau

  Dit activiteitencentrum verzorgt allerlei sportieve activiteiten rondom Flachau. U kunt bijvoorbeeld gaan raften, mountainbiken, een paardrijtocht maken of aan canyoning doen. Bij deze activiteit loopt u door een kloof, waar water doorheen stroomt. Onderweg kunt u abseilen en van rotsen in het water springen.

 • 2. Bergrestaurant Sattelbauer

  In het berglandschap rondom Flachau liggen uitdagende wandelroutes, die u langs Oostenrijks natuurschoon leiden. Verspreid op deze routes liggen authentieke houten berghutten, waar Oostenrijkse specialiteiten geserveerd worden. Met een prachtige omgeving en 300 jaar oud interieur is Bergrestaurant Sattelbauer zeker een aanrader om te bezoeken.

 • 3. Winklersee

  Voor wie een dagje wilt ontspannen of na een inspannende wandeltocht lekker wilt afkoelen is het meer Winklersee, ten zuiden van Flachau, een prima optie. U kunt hier ontspannen zwemmen of een uitdagende watersportactiviteit doen, zoals windsurfen. Aan het meer ligt het restaurant de Seestüberl, waar u aan het einde van een welbestede dag kunt genieten van Oostenrijkse specialiteiten.

 • 4. Rodelbaan Lucky Flitzer

  De bergen rondom Flachau maken deze spannende activiteit mogelijk. In een stalen slee op wieltjes kunt u volgens een route de berg af sjezen. Met een handrem kunt u uw snelheid bepalen, zodat het uitdagend is voor zowel snelheidsduivels als mensen, die op een iets rustiger tempo de berg af willen gaan.

Het weer in Flachau

max.
Min.
-2°
-10°
17 dagen 17
max.
Min.

-8°
15 dagen 15
max.
Min.

-5°
17 dagen 17
max.
Min.

-2°
15 dagen 15
max.
Min.
12°
23 dagen 23
max.
Min.
17°
21 dagen 21
max.
Min.
19°
20 dagen 20
max.
Min.
20°
17 dagen 17
max.
Min.
14°
16 dagen 16
max.
Min.
10°
16 dagen 16
max.
Min.

-4°
13 dagen 13
max.
Min.

-7°
15 dagen 15
Jan
Febr
Mrt
Apr
Mei
Juni
Juli
Aug
Sept
Okt
Nov
Dec
- Regendagen

Pension: Andere interessante bestemmingen

Beste vakantie-ideeën in Flachau

Ontdek meer vakantie-ideeën

Meer info
image-tag