Europa zomervakantie

Europa
Europa zomervakantie

Als u kiest voor een zomervakantie in Europa heeft u een ruime keuze uit bestemmingen. Geniet u het meest van ongerepte natuur of houdt u juist van relaxen op het strand? Of gaat u liever op ontdekkingstocht in de stad? Europa is erg divers, waardoor er altijd een heerlijke bestemming voor u tussen zit.

Een zomervakantie om nooit te vergeten in Europa

Voor een zonvakantie in Europa met lekker weer en veel strand, kunt u een vakantie naar landen zoals Griekenland of Spanje overwegen. In Griekenland kunt u op een van de sfeervolle eilanden verblijven, zoals Rhodos of Kos, terwijl u in Spanje bijvoorbeeld een vakantiehuis dicht bij een leuke stad kunt boeken, zoals Barcelona.

Voor een zomervakantie in Europa met ongerepte natuur vertrekt u naar het noorden van Europa. In Zweden en Noorwegen treft u talloze meren, fjorden en uitgestrekte bossen aan. Hier kunt u echt op ontdekkingstocht in een indrukwekkende landschap.

Iets dichter bij huis is België tijdens een zomervakantie in Europa een goede optie. Hier kunt u zowel genieten van de nodige cultuur en historie in prachtige steden, zoals Antwerpen en Brussel, of juist kiezen voor een landelijke omgeving zoals de Ardennen, waar u onder meer heerlijk kunt mountainbiken en wandelen.

Liefhebbers van bergen zullen een heerlijke tijd hebben in Oostenrijk of Zwitserland. In de zomer zijn de Alpen uitermate geschikt voor een heerlijke wandeling. Bovendien kunt u gemakkelijk met een kabelbaan naar de top van een van de bergen voor een panoramisch uitzicht op de omgeving.

Frankrijk heeft reizigers ook veel te bieden. In dit land vindt u interessante steden, heerlijke stranden en hoge bergen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vakantie aan de Côte d’Azur waar het doorgaans heerlijk weer is en waar u kunt genieten van prachtige steden als Nice en Cannes en heerlijke stranden.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen Europa Novasol Vakantiehuizen Europa TripAdvisor Vakantiehuizen Europa Casamundo Vakantiehuizen Europa DanCenter Vakantiehuizen Europa Inter Chalet Vakantiehuizen Europa dansommer Vakantiehuizen Europa HomeAway Vakantiehuizen Europa Interhome Vakantiehuizen Europa 9flats.com Vakantiehuizen Europa HouseTrip Vakantiehuizen Europa Belvilla Vakantiehuizen Europa Montagne Vacances Vakantiehuizen Europa Only-apartments Vakantiehuizen Europa Migoa Vakantiehuizen Europa

Ontdek andere interessante bestemmingen