Wandelvakantie Engeland

Engeland

Wandelvakantie in Engeland: de beste bestemmingen

Wandelvakantie Engeland

Vanwege haar wilde natuur en aandoenlijke dorpjes is Engeland de ideale bestemming voor een wandelvakantie. Wandel door groene weilanden in Northumberland, ontdek de ruige kusten bij Cornwall en beklim steile bergen in The Lake District. Natuurliefhebbers kunnen zich helemaal uitleven op een van de vele bestaande routes, zoals het beroemde Hadrian's Wall Path. Begin je tocht in de stad en loop vanaf daar de uitgestrekte natuur van Engeland in.

De veelzijdige natuur van Engeland

U kunt uw wandelvakantie in Engeland zo uitdagend maken als u zelf wilt. Aangezien de natuur door het hele land erg verschillend kan zijn, vereisen sommige wandelroutes enige training vooraf. Zorg er daarom ook voor dat u uw schoenen al goed ingelopen heeft voordat de vakantie begint. In The Lake District zijn dankzij de vele bergen uitdagende wandelroutes te vinden. Aan het einde van de dag komt u tot rust in een van de authentieke dorpjes aan het meer. Neem uw hond gerust mee! In deze omgeving zijn veel hondsvriendelijke vakantiehuizen te vinden.

Engeland beschikt over vele ruige kusten, waarlangs ook vele prachtige wandelroutes te vinden zijn. Kies bijvoorbeeld voor een wandelvakantie in Cornwall, waar steile kliffen uit het zeewater rijzen. Hier zijn zowel eenvoudige als uitdagende wandelroutes te vinden. Ook op het zuidelijke Ilse of Wight zijn mooie routes langs de kust te vinden. Wandel van de ene kant naar de andere kant van het eiland via vlakke wandelpaden en laat u verrassen door de schoonheid van de Engelse natuur.

Vanwege de vele verschillende routes die er te vinden zijn, is een wandelvakantie in Engeland zowel geschikt voor individuen als voor groepen en gezinnen. Het hele jaar door kan er door het veelzijdige landschap gewandeld worden, hoewel het voorjaar de beste temperaturen biedt. Vanwege het wisselvallige klimaat is het altijd aan te raden om goede, waterdichte kleding mee te nemen. Kies voor een wandelvakantie naar Engeland en geniet van de prachtige natuur!

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Engeland Novasol Vakantiehuizen in Engeland TripAdvisor Vakantiehuizen in Engeland Casamundo Vakantiehuizen in Engeland DanCenter Vakantiehuizen in Engeland Inter Chalet Vakantiehuizen in Engeland dansommer Vakantiehuizen in Engeland HomeAway Vakantiehuizen in Engeland Interhome Vakantiehuizen in Engeland 9flats.com Vakantiehuizen in Engeland HouseTrip Vakantiehuizen in Engeland Belvilla Vakantiehuizen in Engeland Montagne Vacances Vakantiehuizen in Engeland Only-apartments Vakantiehuizen in Engeland Migoa Vakantiehuizen in Engeland

Ontdek andere interessante bestemmingen