Engeland stedentrip

Engeland

Engeland stedentrip: Onze beste aanbevelingen

Huis ∙ 7 personen ∙ 3 slaapkamers
Dartmouth, South Hams District, Engeland
vanaf €103
HomeAway
5,0
Zie aanbieding
Appartement ∙ 4 personen ∙ 2 slaapkamers
Bradford on Avon, Bradford-on-Avon, Engeland
vanaf €28
HomeAway
4,5
Zie aanbieding
Huis ∙ 7 personen ∙ 3 slaapkamers
Dartmouth, South Hams District, Engeland
vanaf €27
HomeAway
4,7
Zie aanbieding
Appartement ∙ 2 personen ∙ 1 slaapkamer
Arbury, Cambridge, Engeland
vanaf €27
HomeAway
4,5
Zie aanbieding
Huis ∙ 2 personen ∙ 1 slaapkamer
Heyshott, Chichester, Engeland
vanaf €27
HomeAway
4,8
Zie aanbieding
Huis ∙ 3 personen ∙ 2 slaapkamers
Grassington, Craven, Engeland
vanaf €27
HomeAway
4,8
Zie aanbieding
Huis ∙ 4 personen ∙ 2 slaapkamers
West Down, North Devon, Engeland
vanaf €27
HomeAway
5,0
Zie aanbieding
Huis ∙ 4 personen ∙ 2 slaapkamers
Fowey, Cornwall, Engeland
vanaf €27
HomeAway
4,7
Zie aanbieding
Chalet ∙ 4 personen ∙ 2 slaapkamers
Chapel Sint Leonards, East Lindsey District, Engeland
vanaf €27
Airbnb
4,5
Zie aanbieding
Engeland stedentrip

Bezoek tijdens een stedentrip in Engeland een van de vele sfeervolle steden die het land rijk is. Een weekendje weg in Engeland staat garant voor een heerlijke tijd. Of u nu naar Londen, Liverpool of Newcastle gaat: u komt ogen en oren tekort. Boek bijvoorbeeld een appartement of vakantiewoning voor een weekendje weg naar Engeland en ontdek de vriendelijke, Engelse sfeer. U kunt gaan en staan waar u wilt en heeft alle vrijheid om een fascinerende stad te ontdekken.

Tips voor een bruisende stedentrip in Engeland

Hoewel Engeland volledig met water omgeven is, is het land vrij eenvoudig te bereiken. U kunt uw stedentrip per trein, boot of vliegtuig eenvoudig plannen en genieten van al het fraais dat de Engelse steden te bieden heeft. Het is tegenwoordig zelfs mogelijk om met uw auto de trein te nemen! Eenmaal in Engeland aangekomen, reist u makkelijk van stad naar stad, dankzij de goed aangelegde wegen en het toegankelijke openbare vervoersnetwerk.

In de Engelse steden valt voor iedereen meer dan genoeg te beleven. Ga shoppen in een overdekt winkelcentrum of maak een wandeling door een van de vele stadsparken. Wist u overigens dat de meeste musea in Engeland gratis toegankelijk zijn? Met name in de hoofdstad Londen zijn vele interessante musea te vinden, zoals het British Museum en National Gallery. Een bezoek aan deze wereldstad mag dan ook niet ontbreken.

Meer naar het noorden van Engeland zijn een aantal interessante steden te vinden die zeker de moeite van een bezoek waard zijn. Ga bijvoorbeeld naar de havenstad Liverpool, waar u in een van de vele concerthallen nieuwe bands kunt ontdekken. Liverpool is niet voor niets de geboortestad van The Beatles! In Manchester kunt u uitgebreid shoppen en genieten van het omvangrijke nachtleven. Besluit uw stedentrip in Engeland in een pub in Newcastle upon Tyne, in het noordoosten. Met name in de wintermaanden is deze stad een populaire bestemming, vanwege de gezellige aankleding.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Engeland Wimdu Vakantiehuizen in Engeland Novasol Vakantiehuizen in Engeland TripAdvisor Vakantiehuizen in Engeland Casamundo Vakantiehuizen in Engeland DanCenter Vakantiehuizen in Engeland Inter Chalet Vakantiehuizen in Engeland dansommer Vakantiehuizen in Engeland HomeAway Vakantiehuizen in Engeland Interhome Vakantiehuizen in Engeland 9flats.com Vakantiehuizen in Engeland HouseTrip Vakantiehuizen in Engeland Belvilla Vakantiehuizen in Engeland Montagne Vacances Vakantiehuizen in Engeland Only-apartments Vakantiehuizen in Engeland Migoa Vakantiehuizen in Engeland

Ontdek andere interessante bestemmingen