Fietsvakantie Engeland

Engeland

Fietsvakantie in Engeland: de beste bestemmingen

Fietsvakantie Engeland

Engeland is uitermate geschikt voor een fietsvakantie. Volg tijdens uw fietsvakantie in Engeland bijvoorbeeld een van de vele lange en kortere routes van het National Cycle Network van Sustrans. De fietsroutes van Sustrans gaan over verkeersluwe wegen, zijn uitdagend en met zorg uitgestippeld. Bovendien zijn ze allemaal bewegwijzerd. U kunt ook gemakkelijk zelf een route uitstippelen. Van vlak en glooiend tot heuvelachtig en steil: het Engelse landschap heeft u veel te bieden.

Het mooie Engeland kent eindeloos veel prachtige routes

Tijdens uw fietsvakantie in Engeland kunt u uw eigen fiets meenemen of een fiets huren. Uw eigen toerfiets is uiteraard goedkoper en kan mee op de boot. Bij veel fietsverhuurders kunt u ook advies krijgen over de verschillende routes in de buurt.

Het Engelse landschap is verrassend en gevarieerd. Soms zult u in het glooiende landschap een pittig klimmetje tegenkomen. Het is dus goed een fiets met voldoende versnellingen te hebben. Het weer in Engeland kan soms ook verrassend uit de hoek komen. Daarom is het verstandig om ook in de zomer regenkleding bij u te hebben.

Een fietsvakantie in Engeland biedt ontspanning en uitdaging. Kies bijvoorbeeld voor het heuvelachtige Lake District. In de 'Lakelands' is fietsen vaak zwoegend omhoog en jubelend omlaag. Dat geldt ook voor Cornwall, de teen van Engeland. U vindt hier pittige fietsroutes met als toetje Land's End, het uiterste zuidwestelijke puntje van Engeland.

De Yorkshire Dales staat bekend als een van de mooiste gebieden van Engeland. Vele muurtjes doorsnijden het landschap. Het gebied is ook zeer geschikt voor een motorvakantie in Engeland.

Het vriendelijk groen glooiende Kent met zijn schattige cottages kent eveneens een breed scala aan eenvoudigere en lastigere fietsroutes. Ook in de vlakke graafschappen Essex, Norfolk en Suffolk is het fietsen zonder veel inspanning. Op het fietsland Engeland bent u zeker niet snel uitgekeken.

Wij vergelijken voor u onder andere

Booking.com Vakantiehuizen in Engeland Novasol Vakantiehuizen in Engeland TripAdvisor Vakantiehuizen in Engeland Casamundo Vakantiehuizen in Engeland DanCenter Vakantiehuizen in Engeland Inter Chalet Vakantiehuizen in Engeland dansommer Vakantiehuizen in Engeland HomeAway Vakantiehuizen in Engeland Interhome Vakantiehuizen in Engeland 9flats.com Vakantiehuizen in Engeland HouseTrip Vakantiehuizen in Engeland Belvilla Vakantiehuizen in Engeland Montagne Vacances Vakantiehuizen in Engeland Only-apartments Vakantiehuizen in Engeland Migoa Vakantiehuizen in Engeland

Ontdek andere interessante bestemmingen